# Christian Luyindama

Gsc ailesi yanıltmadı yine ilk maçında çöp ilan ettikleri adam 2. maçında şova kalktı ve buralar övgüler ile dolacak

Yahu dedik değil mi size biraz bekleyin adamı bir izleyelim görelim dedik. Marcao 'yu gelmeden önce çöp ilan edenler ve Luyindama 'yı ilk maçında çöp ilan edenler şimdi neler neler yazacaklar adamlar ile ilgili ...

Yalnız bu adamın inanılmaz bir fizik üstünlüğü var ligimizdeki her futbolcuya çimleri öptürebilecek fizik var adamda

Ne yazık ki çok hata yapıyor söylentisi doğrulandı.bu kötü özelligi olmasa gayet iyi stoper olur

Boyuna göre hızı ve çevikliği çok iyi. Hava topları etkili. Ayağı düzgün, dikine gidebiliyor. Maçın başında bir ara pas attı Linnes'e öeh dedim. Anlık konsantrasyon sorunları yaşıyor ama o da olmasa direkt EPL falan yapardı herhalde.

ben hata göremedim.müthiş oynuyo.ve arkadan gelen adamı ben bile farkedemedim.linnes orada uyaracaktı.
Yok artık :asd: kabak gibi hata yaptı.çevre kontrolü yapması lazım. Bu tarz ciddi hatalar maçı rakibe verir. Çok iyi stoper orası ayrı ama böyle hatalar yakar takımı bidaha tekrarlanmaması lazım

kafa gollerini izleriz daha ama defansta bizi böyle korkutma basit oyna yeter..

Ayağa çıkmaya çalışan takımda olur böyle hatalar. Barcelona'nın stoperleri yıllarca böyle goller yedirdiler ama genel tabloya bakınca oyuna bizim ligin çok santraforundan daha fazlasını getirdikleri ortada. Önemli olan yaptığı bariz hatadan sonra sakin kalmayı becerip rakibi yaka paça yere indirmek için kendini öne atmaması. Dany, Maicon ve Serdar gibi biri olsa (ki Serdar'ınki Kadıköy'den tecrübeyle sabit) o faulü yapmak için çaba harcarlardı. Pozisyonda faul filan yok, Hataylı biraz oynamaya çalışsa gol de yapabilirdi ama Luyindama sakin kalarak hatayı tekte tuttu. Bugün Linnes'e attığı ara pasını, Onyekuru'ya yolladığı diagonal pasları böyle riskleri alarak atmaya devam edecekse 5-6 maçta böyle bir hata yapmasını da tölere edebilirim.

Geri
Üst Alt