# Christian Luyindama

Istediği kadar iyi oynasın her maç gol yedirecek basit hatalar yapıyor. Rakip kaliteli olunca affetmiyor. Stoperin bu kadar basit hata yapma lüksü yok.

storry atmıs sinirli emoji sonra bı mac kaybettık sampiyonlugu degil yazmıs

storry atmıs sinirli emoji sonra bı mac kaybettık sampiyonlugu degil yazmıs
Kendim gormedim ama bunu dediyse dogru demis. Zaten bu mactan once kac tane gereksiz macta puan biraktik. Besiktas maciyla sampiyonluk gitmedi ama sampiyonluk sansimiz bu mactan oncede yuksek degildi. Her hafta daha kotuye gidiyoruz.

Yaptigi hatalari necip yapmiyor, daha ne konusuyoruz

İlk gole lafım yok ama 2. Goldeki hatası üstüne cok yük bindi ile açıklanamaz devamlı aynı hataları yaparsan ve ders almazsan bu sende hastalık haline gelir ..marcao hatalı pas attı 40 yılda bir yapıyor ses etmedik ama luyindama aynı hatalardan vazgeçmiyor.. Hoca adam akıllı bunla konuşmalı çünkü maçın acik ara en iyisiyken bir anda günah keçisi olabiliyor ..
Cidden kötü bir stoper olsa ısrar etmeyelim satalım gitsin diyecegim de adam saglikliyken fiziksel olarak inanılmaz üstün bu ligde aboubakara adım artırmadi tüm maç..sene sonuna kadar beklemek en mantıklısı biraz daha toparlarsa en azından daha yüksek fiyatlara gider şu an aldığımız paraya bile zor satmamiz

Kendine gelir her türlü sorun yok.
Sorun sistemsizlik

Giderse çok ah vah ederiz arkasından

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca bay terim güvenmediğinden oyuncuda konsantrasyon sorunu yaşıyor gibi geldi bana

sezon başında alacaktık şu adamı free transfer yılın fırsatıydı
Hadi diyelim Fbli diye istemedik.Yann M'Vila da bonservissizdi.Ya da gelişime açık birini satın alma opsiyonuyla kiralayabilirdik.Seçenekler fazlaydı yönetim gidip 2 milyon euro bonservis istenen bi oyuncuyu bile almadı..

Aboubakar Fb’ye attigi golde Lemos’a yaptiginin aynisini Luyindama’ya karsi denedi ama boss koyune yolladi. Butun mac boyunca Aboubakar’i ezdi. Ilk yarida 9 tane top uzaklastirmis. 80. dkya kadar takimin en iyisiydi havadan ve yerden tum toplari aldi ama maalesef 80’den sonra yaptigi iki hata ile kaybettik, futbol da boyle bir oyun iste. 1 hata her seyi degistirebilir. 11’e 11 olsaydi bu maci kaybetmezdik.

Konya maci 1, bugun 2. Kendine ceki duzen vermesi lazim.

Aboubakar Fb’ye attigi golde Lemos’a yaptiginin aynisini Luyindama’ya karsi denedi ama boss koyune yolladi. Butun mac boyunca Aboubakar’i ezdi. Ilk yarida 9 tane top uzaklastirmis. 80. dkya kadar takimin en iyisiydi havadan ve yerden tum toplari aldi ama maalesef 80’den sonra yaptigi iki hata ile kaybettik, futbol da boyle bir oyun iste. 1 hata her seyi degistirebilir. 11’e 11 olsaydi bu maci kaybetmezdik.

Konya maci 1, bugun 2. Kendine ceki duzen vermesi lazim.
Hızına kavuşması beni sevindirdi.

Adama hala Boss diyorlar, müstehak bize. İnşallah alıcısı çıkmazda sezon boyu ilk 11 de oynar Boss!.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adama hala Boss diyorlar, müstehak bize. İnşallah alıcısı çıkmazda sezon boyu ilk 11 de oynar Boss!.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana mi soracagiz kime ne diyecegimize? Kendi gorusumuzu belirtmek yasak mi? Sen surekli salliyorsun mesela, ben bir sey diyor muyum?

Marcao da Luyindama da bu ligin üzerinde kaliteli stoperler.
Marcao'nun verdiği geri pas gol olsaydı ve o pozisyondan dolayı mağlup olsaydık, aynı linci Marcao yiyecekti.

Muslera da döndüğünde, kale+savunma dörtlüsü ve Taylan ile ve hatta Arda ile 7 oyuncumuz gayet üst düzey ve şampiyonluk için yeterli olacaktır.

FB altay, serdar, tissrrand, lemos ile, bjk ersin, necip, wellington, vida ile oynuyor.

Bizim için elzem olan, Taylan'in partneri olacak diğer orta saha oyuncusu, kanat oyuncularımız ve forvetimiz. İleri 4lü o kadar kötü ki, zaten an itibariyle ligin en az gol yiyen takımıyız, ancak hücum aksiyonlarimiz son derece kısıtlı. Takımın gole en yakın oyuncusu Oğulcan, şaka gibi.

Bu takıma en az iki kanat, ne oynadığını bilen iyi bir forvet ve adam geçen şut atan bir orta saha lazım.

O yüzden İrfan, Visca, Onyekuru ve Mohammed'i istiyoruz zaten.

Hiç ümidim yok ama bu takviyeler yapılırsa, Mesut falan da hikaye olur, 5 puanlık fark da çok kolay kapanır.

Geri
Üst Alt