Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Istediği kadar iyi oynasın her maç gol yedirecek basit hatalar yapıyor. Rakip kaliteli olunca affetmiyor. Stoperin bu kadar basit hata yapma lüksü yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendim gormedim ama bunu dediyse dogru demis. Zaten bu mactan once kac tane gereksiz macta puan biraktik. Besiktas maciyla sampiyonluk gitmedi ama sampiyonluk sansimiz bu mactan oncede yuksek degildi. Her hafta daha kotuye gidiyoruz.storry atmıs sinirli emoji sonra bı mac kaybettık sampiyonlugu degil yazmıs
Ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca bay terim güvenmediğinden oyuncuda konsantrasyon sorunu yaşıyor gibi geldi banaKendine gelir her türlü sorun yok.
Sorun sistemsizlik
Giderse çok ah vah ederiz arkasından
Hadi diyelim Fbli diye istemedik.Yann M'Vila da bonservissizdi.Ya da gelişime açık birini satın alma opsiyonuyla kiralayabilirdik.Seçenekler fazlaydı yönetim gidip 2 milyon euro bonservis istenen bi oyuncuyu bile almadı..sezon başında alacaktık şu adamı free transfer yılın fırsatıydı
Hızına kavuşması beni sevindirdi.Aboubakar Fb’ye attigi golde Lemos’a yaptiginin aynisini Luyindama’ya karsi denedi ama boss koyune yolladi. Butun mac boyunca Aboubakar’i ezdi. Ilk yarida 9 tane top uzaklastirmis. 80. dkya kadar takimin en iyisiydi havadan ve yerden tum toplari aldi ama maalesef 80’den sonra yaptigi iki hata ile kaybettik, futbol da boyle bir oyun iste. 1 hata her seyi degistirebilir. 11’e 11 olsaydi bu maci kaybetmezdik.
Konya maci 1, bugun 2. Kendine ceki duzen vermesi lazim.
Sana mi soracagiz kime ne diyecegimize? Kendi gorusumuzu belirtmek yasak mi? Sen surekli salliyorsun mesela, ben bir sey diyor muyum?Adama hala Boss diyorlar, müstehak bize. İnşallah alıcısı çıkmazda sezon boyu ilk 11 de oynar Boss!.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca bay terim güvenmediğinden oyuncuda konsantrasyon sorunu yaşıyor gibi geldi bana