- 17 Ağustos 2009
- 44.160
- 33.269
- 3.448
Kendisi hakkında hep olumsuz yazarım ama bugünkü özverisini ayakta alkışlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
affı yok mu diyorsun knk marcaonundefansın bel kemiği olmustur bugünden sonra. marcao bitmiştir artık.
zannetmiyorum ama burası galatasaray. yarin resmi hesaptan ikilinin sarılmış fotosunu da görebiliriz.affı yok mu diyorsun knk marcaonun
Saha içinde takım arkadaşını dövmeye çalıştı sence affedilmesi mümkün mü renktaş?affı yok mu diyorsun knk marcaonun
Keramettin adminim bu saatten sonra fikrinde ısrarcı olma bence bir şans daha ver. Marcao'nun yaptığı iş iş değildi. Bu günden itibaren göbek Nelson Luyi olmalı. Ben artık Marcao'ya güvenmiyorum onu satmalıyız. Yaptığı rezilliğin bir izahını bulamıyorum ben. Maçı izlediğime pişmanım, moralim hala düzelemedi.Kesici açıdan Marcao'dan kötü oynadığı maç yoktu zaten.
Beşiktai maçında 20 topu kesmişti, 1 topu kesemedi diye şampiyonluk verdi oldu, hatada değil doğru işte görmek lazım.
Bu saatten sonra dikiş tutmaz demiştim, görüşümün arkasındayım.
Sadece bugün yaptigi degil genelde de El bombasi gibi iyi bi paraya satmak Lazim.Keramettin adminim bu saatten sonra fikrinde ısrarcı olma bence bir şans daha ver. Marcao'nun yaptığı iş iş değildi. Bu günden itibaren göbek Nelson Luyi olmalı. Ben artık Marcao'ya güvenmiyorum onu satmalıyız. Yaptığı rezilliğin bir izahını bulamıyorum ben. Maçı izlediğime pişmanım, moralim hala düzelemedi.
Genelde zaten iyi ondan güven vermek Lazim sadece.Nelsson-Luyindama tandemi hayırlı olsun.
Bugün gayet iyi oynadı.
Marcao'nun yatacak yeri yok.
Çocuk çok özgüvensiz hale geldi, ne yapsa hata onda gözüyle bakılıyor, kendisini en çok destekleyen benimdir ama üzülüyorum artık haline.Keramettin adminim bu saatten sonra fikrinde ısrarcı olma bence bir şans daha ver. Marcao'nun yaptığı iş iş değildi. Bu günden itibaren göbek Nelson Luyi olmalı. Ben artık Marcao'ya güvenmiyorum onu satmalıyız. Yaptığı rezilliğin bir izahını bulamıyorum ben. Maçı izlediğime pişmanım, moralim hala düzelemedi.
Ayrıca dikkat ettin mi bilmiyorum, Marcao çıkınca adam eski Boss'a dönüştü. Tesadüf müdür sanmıyorum sanki iş başa düştü diyip ekstra oynadı.Sadece bugün yaptigi degil genelde de El bombasi gibi iyi bi paraya satmak Lazim.
Ayagi iyimis, Baska? Ne kafa topuna cikabiliyor ne kafa golü var.
Kornerlerde stoperin hicmi tehlikeli olamaz?