# Christian Luyindama

Kendisi hakkında hep olumsuz yazarım ama bugünkü özverisini ayakta alkışlıyorum.

galatasaray içerikli başka yerlerde kötülendiğini okuyunca dedim burada da kesin kötülenmiştir ama hakkı verilmiş. bugün hem orta saha hem defans oynadı. tahminimce riskli pasların sebebi muslera'ya pas atmak istememesiydi ve taylan'ın ilk yarı kötü oynamasıydı. dmc, defansla arasında bu kadar mesafe bırakmaz. top çıkartmaya, oyun kurmaya birilerinin gelmesi lazım. ikinci yarı berkan çok çabaladı onu da tebrik etmek lazım.

Açık açık söyleyeceğim ben beğenmiyorum bu adamı. Topla ilişkisi kötü saatli bomba gibi. Ne zaman nerde bi hata yapıp gol yedireceği belli olmuyor.

İyi kesici, hava toplarında çok iyi, fiziğini çok iyi kullanıyor eyvallah ama bize ayağı da iyi adam lazım biz oyunu hep en geriden kuruyoruz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesici açıdan Marcao'dan kötü oynadığı maç yoktu zaten.

Beşiktai maçında 20 topu kesmişti, 1 topu kesemedi diye şampiyonluk verdi oldu, hatada değil doğru işte görmek lazım.

Bu saatten sonra dikiş tutmaz demiştim, görüşümün arkasındayım.
Keramettin adminim bu saatten sonra fikrinde ısrarcı olma bence bir şans daha ver. Marcao'nun yaptığı iş iş değildi. Bu günden itibaren göbek Nelson Luyi olmalı. Ben artık Marcao'ya güvenmiyorum onu satmalıyız. Yaptığı rezilliğin bir izahını bulamıyorum ben. Maçı izlediğime pişmanım, moralim hala düzelemedi.

Keramettin adminim bu saatten sonra fikrinde ısrarcı olma bence bir şans daha ver. Marcao'nun yaptığı iş iş değildi. Bu günden itibaren göbek Nelson Luyi olmalı. Ben artık Marcao'ya güvenmiyorum onu satmalıyız. Yaptığı rezilliğin bir izahını bulamıyorum ben. Maçı izlediğime pişmanım, moralim hala düzelemedi.
Sadece bugün yaptigi degil genelde de El bombasi gibi iyi bi paraya satmak Lazim.
Ayagi iyimis, Baska? Ne kafa topuna cikabiliyor ne kafa golü var.
Kornerlerde stoperin hicmi tehlikeli olamaz?

Marcao konusu kilitli. Gecen sene Hatay macina stopersiz cikmamizin en buyuk nedeniydi. Bir de buna zam yaptik

Çocuk çok özgüvensiz hale geldi, ne yapsa hata onda gözüyle bakılıyor, kendisini en çok destekleyen benimdir ama üzülüyorum artık haline.

Ne yapsa yaranamaz bundan sonra.

Sadece bugün yaptigi degil genelde de El bombasi gibi iyi bi paraya satmak Lazim.
Ayagi iyimis, Baska? Ne kafa topuna cikabiliyor ne kafa golü var.
Kornerlerde stoperin hicmi tehlikeli olamaz?
Ayrıca dikkat ettin mi bilmiyorum, Marcao çıkınca adam eski Boss'a dönüştü. Tesadüf müdür sanmıyorum sanki iş başa düştü diyip ekstra oynadı.

Geri
Üst Alt