Dah6va9X0AEJANd

Dunyanin en iyisi. KRAL

Barça yarı finalde olmadığına göre hakem sikesi izlemeyiz. Keyifli bir yarı final bizleri bekliyor.

Bende bunu anlamiyorum arkadaş sorsan herkes büyük Galatasaraylı messi için ronaldo için barcelona madrid icin kavgalar biz kendimize bakalim Romayı destekleyenleri görüyorum biz adamlarla kanlı bicakliyiz reali destekleyenleri görüyorum adamlar bizim de hakkimizi yediler izleyin ama ciddi ciddi kavga olması saçma.

penaltı penaltının babası boş yapmayın

ben de bir insan şikeden küme düşen iğrenç bir kulübü veya siyasi olaylarla ülkesini karıştırmaya çalışan bir bölgenin başkenti olan kulübü nasıl destekler onu anlamıyorum
Bu lafın muhatabı ben isem ben Galatasaray taraftarıyım birader.Buradaki mevzu sürekli yapılan haksızlık.

Şu pozisyonda mete kalkavan bjk lehine penaltı vermezdi ya daha inandırıcı olsun öyle vereyim derdi real hayranlığından evet vardı demeyin boşa.

Bugün biz karşıda olsak aynı şey olacaktı.

Bugün burada sevinenler yine sevinecekti ya ben ona yanıyorum. Her sene hakemle birilerinin hakkı yeniyor ama hak yiyen taraflardan biri değişmiyor ne hikmetse.
Sorma ya ? Bir senede Realin hakkı yense ne olur acaba ? Bir sene değil de şöyle 10 sene falan Realin hakkı yense anca herhalde dengelenir.

Yalnız dünyanın en büyük kulüp organizasyonunun yarı finalistinin ikisini hakemler belirledi. City ve Juve yerine Liverpool ve Real.

Uefa ve mali yolsuzlukları, şikeleri yakında futbola olan ilgiyi bitirir.

Nasil hakem belirledi Ömer? Penalti net penalti, sen 3 tane at, sonra son dakika da dengesiz gir, suclu hakem mi oldu simdi? Benatia orda topa dokunmuyor.

video hakem bilhasssa real madrid için lazım.bu kacıncı hata ben sayamadım.video hakem gelirse real madrid yarı final göremez

uefa aziz yildirim
real madrid fbcedir diyen kac GSliyiz

Real yine pis ve şaibeli işlerine bir yenisini eklemiş,ne kadar sevmesemde Juveye helal olsun döşeyip gitmişler Reale bu turun galibi çoğunluğun gözünde onlar olacaktır.

Yalnız dünyanın en büyük kulüp organizasyonunun yarı finalistinin ikisini hakemler belirledi. City ve Juve yerine Liverpool ve Real.

Uefa ve mali yolsuzlukları, şikeleri yakında futbola olan ilgiyi bitirir.
Son 2-3 senedir CL de izlediğim maç sayısı 3-4 e falan düştü. Hep bu olaylar yüzünden. Millet hala tüm seneyi nasıl izliyor hayret ediyorum.

Real ile city ne şampiyonluk ne şampiyonlar ligini hak eden bi takım. Özellikle city o kadar çöp bi takım ki keşke ellerinden şampiyonluğuda bi olay filan bi şike süreci çıksada alsalar. Hiç hak etmiyolar.

Bugün biz karşıda olsak aynı şey olacaktı.

Bugün burada sevinenler yine sevinecekti ya ben ona yanıyorum. Her sene hakemle birilerinin hakkı yeniyor ama hak yiyen taraflardan biri değişmiyor ne hikmetse.
pepenin drogbaya yaptıgı penaltıydı ama drogbanın ayagı da kırılabilirdi o pozisyonda.buna da sevinirlerdi herhalde

Geri
Üst Alt