Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.468
- 26.240
- 1.983
Dunyanin en iyisi. KRAL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lehimize verilmese yine yakıyordukO penaltı bizim aleyhimize verilse yakıyorduk buraları.
Klasik Aziz Yildirim aciklamasi gibi geldi bu dedigin simdi bana.İspattan kastın ne bilmiyorum ama çalışan gözlere sahip her insan anlayabilir.
Ben senin gibi çakma ispanyol olmadığım için pek umrumda değil Juve yeterince ağlatmış deplasmanda, hakemle anca durdurabilmişsiniz.Her sene hakemle.
Ne güzel dünya.
Rica ederim ağlamayınız efendim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu lafın muhatabı ben isem ben Galatasaray taraftarıyım birader.Buradaki mevzu sürekli yapılan haksızlık.penaltı penaltının babası boş yapmayın
ben de bir insan şikeden küme düşen iğrenç bir kulübü veya siyasi olaylarla ülkesini karıştırmaya çalışan bir bölgenin başkenti olan kulübü nasıl destekler onu anlamıyorum
Real ile Bayern i bir birine dusurmezler yari final de.Barça yarı finalde olmadığına göre hakem sikesi izlemeyiz. Keyifli bir yarı final bizleri bekliyor.
Sorma ya ? Bir senede Realin hakkı yense ne olur acaba ? Bir sene değil de şöyle 10 sene falan Realin hakkı yense anca herhalde dengelenir.Bugün biz karşıda olsak aynı şey olacaktı.
Bugün burada sevinenler yine sevinecekti ya ben ona yanıyorum. Her sene hakemle birilerinin hakkı yeniyor ama hak yiyen taraflardan biri değişmiyor ne hikmetse.
Yalnız dünyanın en büyük kulüp organizasyonunun yarı finalistinin ikisini hakemler belirledi. City ve Juve yerine Liverpool ve Real.
Uefa ve mali yolsuzlukları, şikeleri yakında futbola olan ilgiyi bitirir.
öyle kritik bir anda su penalti verilmez gercekten yaziktir yani su penaltiyla elenmek hic olacak is degil.Allah için daha arkadan gölgesini hissettiği gibi kendini saldı. Aynı frikik gibi. Bomboş pozisyon.
Ispatin var mi%50 si şaibeli.![]()
Son 2-3 senedir CL de izlediğim maç sayısı 3-4 e falan düştü. Hep bu olaylar yüzünden. Millet hala tüm seneyi nasıl izliyor hayret ediyorum.Yalnız dünyanın en büyük kulüp organizasyonunun yarı finalistinin ikisini hakemler belirledi. City ve Juve yerine Liverpool ve Real.
Uefa ve mali yolsuzlukları, şikeleri yakında futbola olan ilgiyi bitirir.
BenceReal ile Bayern i bir birine dusurmezler yari final de.
pepenin drogbaya yaptıgı penaltıydı ama drogbanın ayagı da kırılabilirdi o pozisyonda.buna da sevinirlerdi herhaldeBugün biz karşıda olsak aynı şey olacaktı.
Bugün burada sevinenler yine sevinecekti ya ben ona yanıyorum. Her sene hakemle birilerinin hakkı yeniyor ama hak yiyen taraflardan biri değişmiyor ne hikmetse.