⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Aynı hücum anlayışınla oynarsak sonuç kötü olur, çok iyi çıkıyorlar, arka tarafta Apo eyt li gibi kalır, Sallai Sanchez Singo Jakobs dörtlüsü önlerinde Lemina doğru seçim olur, hücumda sefere çıkar gibi topluca gidersek her dönen top pozisyon yeriz, İlkay serbest oynayarak pasları görmeli, önünde 3 tane sprinter(Osimhen Barış Sane) ile boşluk aramakta fayda var.

Olumsuz, abarti yorumlar goruyorum. Bizi hafife aliyorsunuz. Puan alacagimiza eminim. Taraftar destegini de hesaba katin. Pek deplasman gibi olmayacak bizim icin. Kazanacagiz insallah.

Beraberlik beklemiyorum.

Baskiyi kirip arkalarindaki boslugu yakalarsak gol buluruz.

Ortasahada kaptirip kolay gecisler verirseste yeriz.

Uzaktan sut olaylari var, ugurcan'a is dusecek cunku biz geri kosarken yay bolgesini hep bos birakiyoruz, herkes stoperlerle kalabalik duruyor

2 maclarindan kendimce cikardigim sey bu.

Okan Buruk ve Avrupa'da deplasman galibiyeti. Pek uyumlu bir ikili değil. Grup aşamalarında Manu dışında deplasman galibiyetimiz yok.

Okan hoca umarim Frankfurt‘u iyi analiz eder. Adamlar tas gibi takim, kontraya inanilmaz iyi cikiyorlar, köpek gibi kosup basiyorlar her topa.

Bu macta sacma sapan Okanball oynatacaksa bilin ki 3-4 tane atip evimize gönderecekler. Bu macta en iyi ihtimal beraberliktir, muhtemelen yenilecegiz. Öyle yeneriz keseriz diyenler Frankfurt‘u izlemememislerdir diye düsünüyorum.

Sertlige karsilik verebilen, mücadeleci bir takimla cikmaliyiz. Baris sorunu cözülmeli, bu tarz maclarda inanilmaz önemli bizil icin.

Ugurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Jakobs
Torreira Lemina Ilkay
Baris Osimhen Sane

Sara‘nin performansiyla memnun degilim ama duran top faktörü sebebiyle yedek birakmak icime sinmedi acikcasi. Ama Lemina sart oglu sart bu macta, bir önceki Eyüp macinda dinlendirilmeli kendisi.
Baris krizi cözülmez ve bu macta oynamayacaksa saga Sara‘yi atarim, Norwich‘te de oynamis zaten.

Harbiden tas gibi takim Baris yavsaklik yapmasaydi. Sane Yunus kanatlari da is gorur artik.

Her rakibe taş gibi takım deniyor biz kimi yeneceğiz acaba:D hoca farkı görmezsem yine eleştiririm.Ortada iyi oyunda göremiyoruz avrupada.

Bu maç avrupaya gözdağı verdiğimiz maç olacak, atın fava bekleyin...

Geri
Üst Alt