Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.595
- 18.152
- 2.228
Karabağın benficayi deplasmanda 2 0 dan yenmesi febenin ne kadar rezil bir takım olduğunun göstergesi resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bize nazaran Frankfurt daha gariban gibi yawBütün garibanlar kazanıyor biz de kazanalım.
Her sene 100 milyona adam satıyorlar onlar garibansa biz ölelim.Abi bize nazaran Frankfurt daha gariban gibi yaw
Yok yok maaş bütçesi açısından dedim abiHer sene 100 milyona adam satıyorlar onlar garibansa biz ölelim.

Ata garibanlığın ölçüsü para denilen şeyse, o kadar da gariban değiller bakAbi bize nazaran Frankfurt daha gariban gibi yaw
Ata garibanlığın ölçüsü para denilen şeyse, o kadar da gariban değiller bak
Ekli dosyayı görüntüle 303248
Bundesliga olmaları market değerine çok olumlu yansıyor heis, ben daha çok maaş bütçesi olarak değerlendirdimYok yok maaş bütçesi açısından dedim abi![]()
Herkes 7-8den başlıyor bu arada neredeyse , baya şişirme yav bu değerler benceAta garibanlığın ölçüsü para denilen şeyse, o kadar da gariban değiller bak
Ekli dosyayı görüntüle 303248
Öyle canım, o konuda haklısınHerkes 7-8den başlıyor bu arada neredeyse , baya şişirme yav bu değerler bence
Maaş skalamız evropanın elit kulüplerinde yok, sen de haklısınBundesliga olmaları market değerine çok olumlu yansıyor heis, ben daha çok maaş bütçesi olarak değerlendirdim
Tahminlerin kaçı tuttu, çuvalladık gibine biçim lig oğlum burası. birde 8 maç oynayacağız, kötü gidişat olursa bitmez bu kabus
Kadroya bakıp bir ümit hadi diyorsun ama sahadaki köpekbalıklarına kenardaki taktik savaşlarına bakınca Okan buruk ve ekibi zerre kadar güven vermiyor.ne biçim lig oğlum burası. birde 8 maç oynayacağız, kötü gidişat olursa bitmez bu kabus
Kopenhag maçında ki düştüğümüz acizliğe çok sinirlenmiştim, oyun olarak varlık gösteremeden yenildik. Orada Okan hocaya cok güvenim kırılmıştı. Geçtiğimiz sezon rfs d.kiev vs hak getire zatenKadroya bakıp bir ümit hadi diyorsun ama sahadaki köpekbalıklarına kenardaki taktik savaşlarına bakınca Okan buruk ve ekibi zerre kadar güven vermiyor.