Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.556
- 9.022
- 2.518
Sallai szobolai'ye söylesin de fazla atmasinlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım Liverpool'a karşı pres futbolu oynamaya çalışmayız sonrasında ne yönetim ne hoca kalır öyle bir skor olur.
Liverpool zaten cok iyi takimda ben yenebilecegimize inaniyorum.
Ben halen takimima inaniyorum.Simdi 5 yedikten sonra tabi bu biraz tuhaf gelir ancak macin ilk yarisi ilk yedigimiz goldeki basit hatayi yapmasak ya da Baris 2 yi atsa Frankfurt tamamen risk alacakti.Yani ilk yari onde bitirsek bence yenilmezdik.Bir anda 3 gol yiyince oyuncular da kafada bitirdi maci.Liverpool macina gelecek olursak acik alanda cok etkililer iyi kapanarak risk almalarini saglamamiz lazim.Ayrica her takima gol atacagimiza inaniyorum haddimizi bilerek oynamamiz lazim.neye dayanarak heis
Kar filan yağsa bari10 gün kalmış
klübü feshetmek için yeterli bir süre
Kar filan yağsa bari
Evdeki koltuğa dayanarak herhalde reisneye dayanarak heis
Arda bey sigirpres yazısını kaldırın cinnet geçiresim geliyorderhal hemen şimdi 5-4-1 catenaccio kaleye otobüs çek + yerde yatarak zaman geçirme show
tarihi hezimet riskini başımızdan atalım
içimde bir ukte olarak kaldı muhakkak bir takımı 70dk sığırpressleyip clde onurumuzu kurtaracak 1 sonuç alacağızArda bey sigirpres yazısını kaldırın cinnet geçiresim geliyor
içimde bir ukte olarak kaldı muhakkak bir takımı 70dk sığırpressleyip clde onurumuzu kurtaracak 1 sonuç alacağız
elbet bir gün
Sonucta bu mac oynanacak ve sonucunu beraber gorecez.Ben kafayi yemedim Liverpoolun kim oldugunu biliyorum.Hurra saldirmadan Sag bek Singo Sol bek Jakops gibi oyuncularla oynamamiz gerektigini ve topun arkasina gecerek zaman zaman hava yakaladigimizda baski kuracak sekilde oynamamiz gerektigini soyluyorum.Liverpool gol attigi gibi yiyende bir takim bunu iyi degerlendirirsek kazanabilirizEvdeki koltuğa dayanarak herhalde reis
Şaka yapıyorum yav ama okanla 1 devre iyi oynasan öbür devre yenik kapatirsin. 1 gol yedimi kepenkleri kapatiyoruzSonucta bu mac oynanacak ve sonucunu beraber gorecez.Ben kafayi yemedim Liverpoolun kim oldugunu biliyorum.Hurra saldirmadan Sag bek Singo Sol bek Jakops gibi oyuncularla oynamamiz gerektigini ve topun arkasina gecerek zaman zaman hava yakaladigimizda baski kuracak sekilde oynamamiz gerektigini soyluyorum.Liverpool gol attigi gibi yiyende bir takim bunu iyi degerlendirirsek kazanabiliriz