⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Bu itoglu itler isakı hazırlamaya çalışıyorlar, %99 ihtimalle bizim macta hattirik yapacaktır.

30 eylül 23.55 gibi burada kopacak kıyameti düşünemiyorum

içim ürperiyor

Liverpool zaten cok iyi takimda ben yenebilecegimize inaniyorum.Ancak bunu soylerken dogru taktikle cikmak lazim hurra hucum ederek yenemezsin topun arkasina gecip bek oyunculari Singo-Jakops seklinde cikmamiz lazim.

Umarım Liverpool'a karşı pres futbolu oynamaya çalışmayız sonrasında ne yönetim ne hoca kalır öyle bir skor olur.

neye dayanarak heis
Ben halen takimima inaniyorum.Simdi 5 yedikten sonra tabi bu biraz tuhaf gelir ancak macin ilk yarisi ilk yedigimiz goldeki basit hatayi yapmasak ya da Baris 2 yi atsa Frankfurt tamamen risk alacakti.Yani ilk yari onde bitirsek bence yenilmezdik.Bir anda 3 gol yiyince oyuncular da kafada bitirdi maci.Liverpool macina gelecek olursak acik alanda cok etkililer iyi kapanarak risk almalarini saglamamiz lazim.Ayrica her takima gol atacagimiza inaniyorum haddimizi bilerek oynamamiz lazim.

yaptığım bilimsel analizlerin yanında
diyalektik materyalist açıdan baktıktan sonra
tasavvufi ve ruhani duygularım eşliğinde
gsnin tarihini bir kuple okuduktan sonra
bu maçta alınacak skoru tahmin edemesem de
beraberlik veyahut galibiyet bekliyorum

derhal hemen şimdi 5-4-1 catenaccio kaleye otobüs çek + yerde yatarak zaman geçirme show

tarihi hezimet riskini başımızdan atalım

içimde bir ukte olarak kaldı muhakkak bir takımı 70dk sığırpressleyip clde onurumuzu kurtaracak 1 sonuç alacağız

elbet bir gün
images (4).webp

bjk'nin sıfır cektigi donem ajax'la maci vardi. Ajax gelene geçene 10 gol atiyordu. Ama bjk macini 2-0 kazandilar. Bu macta da cok fark olmaz herkes böyle yükseldigine göre

Evdeki koltuğa dayanarak herhalde reis
Sonucta bu mac oynanacak ve sonucunu beraber gorecez.Ben kafayi yemedim Liverpoolun kim oldugunu biliyorum.Hurra saldirmadan Sag bek Singo Sol bek Jakops gibi oyuncularla oynamamiz gerektigini ve topun arkasina gecerek zaman zaman hava yakaladigimizda baski kuracak sekilde oynamamiz gerektigini soyluyorum.Liverpool gol attigi gibi yiyende bir takim bunu iyi degerlendirirsek kazanabiliriz

Sonucta bu mac oynanacak ve sonucunu beraber gorecez.Ben kafayi yemedim Liverpoolun kim oldugunu biliyorum.Hurra saldirmadan Sag bek Singo Sol bek Jakops gibi oyuncularla oynamamiz gerektigini ve topun arkasina gecerek zaman zaman hava yakaladigimizda baski kuracak sekilde oynamamiz gerektigini soyluyorum.Liverpool gol attigi gibi yiyende bir takim bunu iyi degerlendirirsek kazanabiliriz
Şaka yapıyorum yav ama okanla 1 devre iyi oynasan öbür devre yenik kapatirsin. 1 gol yedimi kepenkleri kapatiyoruz

Geri
Üst Alt