Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atletico çok formda biraz zor ama yeneriz umarım. Şu ajaxida yenebiliriz deplasmandaO maclari aliriz Allahin izniyle ama ben o zaman Liverpoolu yenersek Atleticoyuda yeneriz demistim buyuk takim oldugu icin dikkat cekmistim onlari da zor da olsa bu ozguvenle aradan cikaracagimizi yenecrgimizi dusunuyorum.
Yaw sabahtandır okanı eleştirenlere laf ediyon yeter daa. Herkes seviniyo ne istiyosun insanlardan. Kötüyken eleştirdiler şimdide hakkını verecek eleştirenler bukadar basit. Belki eleştiri olmasa takım bukadar reaksiyon vermeyecekti. Niye takıldınız Okan Buruk konusuna anlamıyorum gerçekten şu mutluluğun içine etmeyin yaa. . Forum'un yüzde 60 ı belki fazlası Okana kızgındı eleştirdi normal yani 5 yedik. Kimse girmesin foruma o vakitbonucci iskender baya üzgün galiba
hiçbişey yazamamış kişisel nefretleri yüzünden
![]()
Bugün hepimiz mutlu olalım Serdarim. Aslolan GalatasarayGec kemalim taṣṣagini. Hak ettin. Istedigini de bu ancak zevkimi katlar
tek post attım sadece, adama etmediğiniz hakaret kalmadı insanları ayrıştıran sen ve senin gibi tipler biz değilizYaw sabahtandır okanı eleştirenlere laf ediyon yeter daa. Herkes seviniyo ne istiyosun insanlardan. Kötüyken eleştirdiler şimdide hakkını verecek eleştirenler bukadar basit. Belki eleştiri olmasa takım bukadar reaksiyon vermeyecekti. Niye takıldınız Okan Buruk konusuna anlamıyorum gerçekten şu mutluluğun içine etmeyin yaa