⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Bu adami ne yapacagiz.

Kulaklar gitmis heralde Mo'cuğum

En çok sevindigin olay Sane denen arkadaşın bir CL maçında oyuna dahi girmemesiydi.

Burası babasının çiftliği değil Bayernde nasıl basıp alıp yardir yardir gidiyorsa burda sallamiyor
Topu kaptırıp bekliyor umarım buranın ciddiyetini anlar

O maclari aliriz Allahin izniyle ama ben o zaman Liverpoolu yenersek Atleticoyuda yeneriz demistim buyuk takim oldugu icin dikkat cekmistim onlari da zor da olsa bu ozguvenle aradan cikaracagimizi yenecrgimizi dusunuyorum.
Atletico çok formda biraz zor ama yeneriz umarım. Şu ajaxida yenebiliriz deplasmanda

Herkes süper oynadi, sonuna kadar savasti, mücadele etti, hoca, taraftar herkes formdaydi

Tarihi zaferlerimize bir tanesini daha ekledik

Helal olsun emegi olan herkese

Gerçek avrupa zaferi,gerçek avrupa oyunu budur işte.

Tottenham,munih maçlarındaki oyun sürdürülebilir bir oyun değildi olmadı da zaten..

Gerektiğinde oyunu soğuttuk,bazen dan dun vurduk,bazen pas yaptık geçiş kovaladık..

Çok uzun zaman sonra bir avrupa maçında son yarım saat bugün galiba gol yemeyeceğiz hissi oluştu öyle sağlam durduk..

Helal olsun

bonucci iskender baya üzgün galiba

hiçbişey yazamamış kişisel nefretleri yüzünden

:asd:
Yaw sabahtandır okanı eleştirenlere laf ediyon yeter daa. Herkes seviniyo ne istiyosun insanlardan. Kötüyken eleştirdiler şimdide hakkını verecek eleştirenler bukadar basit. Belki eleştiri olmasa takım bukadar reaksiyon vermeyecekti. Niye takıldınız Okan Buruk konusuna anlamıyorum gerçekten şu mutluluğun içine etmeyin yaa. . Forum'un yüzde 60 ı belki fazlası Okana kızgındı eleştirdi normal yani 5 yedik. Kimse girmesin foruma o vakit

avrupanın en formda takımını yeniyorsun mac sonu tüm rakip seni tebrik ediyor,en ufak cirkinlik yok ama kadıköye gidip 3 gol atıyorsun mac sonu hocasından taraftarına yöneticisine el sıkan bile yok
işte kültür denilen şey tamda bu

Öncelikle:

HUA.gif

Müthiş mücadele, müthiş galibiyet. Takım olma adına harika bir maç oldu. Bu mücadelenin üstüne koyabilirsek işte o zaman başka şeyler konuşabiliriz. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Bu gece uyku yok, sabah zombi gibi kalkacaz yataktan.

Yaw sabahtandır okanı eleştirenlere laf ediyon yeter daa. Herkes seviniyo ne istiyosun insanlardan. Kötüyken eleştirdiler şimdide hakkını verecek eleştirenler bukadar basit. Belki eleştiri olmasa takım bukadar reaksiyon vermeyecekti. Niye takıldınız Okan Buruk konusuna anlamıyorum gerçekten şu mutluluğun içine etmeyin yaa
tek post attım sadece, adama etmediğiniz hakaret kalmadı insanları ayrıştıran sen ve senin gibi tipler biz değiliz

doğru düzgün eleştiri yapmayı öğrendiğiniz zaman dediğin ortam oluşur

Geri
Üst Alt