⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Maçları ve fikstürü inceledim, 9 puanla ve averajla muhtemelen 24'te kalırız.
Çünkü 24 dışı kalan takımların hem birbiri hem de dev takımlarla maçları var. Hedefimiz 1 puan olmalı içerde, olmazsa da gol averajıyla belli olacak gibi ilk 24.

Değil Salah, elimize prime messi fırsatı geçse bile bu takım devre arası varını yoğunu tüm bütçesini kallavi orta saha için ayırmak zorunda
Avrupa bitti gitti bari elimizdeki ligden olmayalım
Torreira dışında hiçbir orta sahayı gözün kapalı oynatamıyorsun ki Torreira da robot değil 60 maça çıkamaz elbet Torreira da sıkıntı yaşayacağımız dönemlerde olacak o zaman mahvolacağız işte

İşin kötüsü CL de bu akşam herkes birbirini yeniyor beraberlik olan maçta olmadı ilk 24 için çok kötü bu

8 net kaçan var? Frankfurt haketmedik ama bugün ikinci yarı eyüpspora döndük resmen.

🔴 Kırmızılar mutlak surette gitmeli.
🟡 Sarılar da bu saatten sonra en fazla yedek olur.

Screenshot_20251123_125327_Samsung Internet.webp

Evet zurnanın zart dediği yere geldik sayın okan buruk beyi sahneye davet ediyorum. Açıklasın bakalım bu kötü gidişatı sakatlıkları ve kadrom yeterli diyip rotasyonun halini buyursun dinliyoruz aaa pardon yoksa kişimi oynıycaz unutmuşum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol kanat ve saranin yerine alinmadikca hicbirsey olmaz bu takimdan. Leminan alternatifide lazim adam sakatlandigi an orta saha finish.
lemina yoksa orta sahada yok sara ve toreyra anca rakiplere jogging yapıyor. Geçirgenlik çok yükseliyor. Olmadığını Leminanın duyunca hemen anlamıştım mağlup olacağımızın.

6 maç yaptık. Yarısını kaybettik.
Ve o 6 takımdan 5 tanesi bizim gerimizde.
Yani çekebileceğimiz en iyi kurallardan birini çekmişiz ama buna rağmen ilk 24’e kalamayacağız büyük olasılıkla.
En çok koyan da bu.

hoşçakal son 24.

USG maçı, frankfurt maçı, bu maç.

Kimse kusura bakmasın, bu takımdan bir b*k olmaz.
Reis bu takımdan değil kimden bir bok olmayacağı beli..
Bu takımdan öyle güzel işler olur ki.
Teknik adamdan yöneticisine taraftarından yorumcusuna iş bilmezlik paçalardan akıyor.
Bunlar varken birde ülkedeki şerefsizlerden çekiyoruz..

6 maç yaptık. Yarısını kaybettik.
Ve o 6 takımdan 5 tanesi bizim gerimizde.
Yani çekebileceğimiz en iyi kurallardan birini çekmişiz ama buna rağmen ilk 24’e kalamayacağız büyük olasılıkla.
En çok koyan da bu.

Geçen seneki tablonun aynısı. O kadar para harcayıp bir gıdım ileri gidemedik.

Geri
Üst Alt