⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Ligte yaşadığımız rezillikler ortada o yuzden hoca ligi alma konusunda borçlu tum taraftara

Daha dün gibi hatırlıyorum ilkay hakkındaki yorumlarımı.
Çok kalite adam ama yaş 35.
Biz ctiy değiliz.Saha yerleşimi berbat.Takım birbirine çok uzak oynuyor.İlkaydan beklenti olacak yapamayacak.
Ama kime ne anlatıyorsun.

Monaco deplasmaninda bile ezim ezim ezildikten sonra City deplasmaninda neler yapamayacagimizi görmek icin fazla futboldan anlamaya gerek yok

İlkayın kaçırdığını bizim metehan bile atardı bu arada boş kaleye yuvarlamak daha zor o pozisyondan ayağının ucuna bile çarpsa tın tın kaleye gider gol olurdu. Dağa tepeye vurmak inanılmazı başarmak oldu.

İlkayın kaçırdığını bizim metehan bile atardı bu arada boş kaleye yuvarlamak daha zor o pozisyondan ayağının ucuna bile çarpsa tın tın kaleye gider gol olurdu. Dağa tepeye vurmak inanılmazı başarmak oldu.

Herifler daha netlerini kaçırdı yanlız. 2. yarıda 4-5 olmadıysa şansımıza

Uğurcan çıkmasaydı biz bu maçtan yine 1 puanı alırdık.
Demekki neymis. Ugurcan iyi kaleciymis. Samsun macindan sonra gürültü edenler olduda. Ama kaleci bile adale sakatligi yasiyorsa artik antreman metodlari sorgulamak lazim. Bukadar sakatlik tesadüf olamaz. Kondisyonda yok, takim ikinci yarilarda cöküse geciyor örnegin samsun maci.

Adi pezemeklere yenilmek üzücü Rövanç olmaması daha da üzücü şimdi boş yere bilenicez İtlere.

bu takimin ilk 11'ine 4, yedegine 2 transfer lazim.

1 sag stoper
1 sol stoper
1 merkez orta saha
1 ofansif orta saha
1 sol kanat
1 forvet

minimum bu kadar.

böyle rezil rüsva kadro kurulmaz.
Bu klübün başına neden geldikleri belli.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici seçiyorlar..Bu yüzdende aksiyonda almıyorlar.Umurlarınde değil..Gardi olmasa bunlar osimeni falan rüyalarında getiremezlerdi.
Son dört seneki transferlere bakın tam bir rezillik.
İşte atla deve değil şu takıma doğru üç, beş tane adam alınca zaten şampiyonluğa oynuyor.

Atletico maçını saymıyorum zaten o maçta 3 farktan az yeme ihtimalimiz yok, belki 8 garantileyip city çoluk çocuk oynatır diye ümit ettim
Valla cok sey denir de forumdayiz. Tamam :D Bu umutsuzlukla sen Galatasaray'i izleme bence. Seni memnun edecek takimlar Real Madrid, Man City, PSG falan renktas.

Gol geliyorum dediğinde 5 dakika geçmeden geliyor. Gündüz bir anda gece oluyor.

Fb maçında 5 dakika daha olsa 2. golü yerdik.
Samsun maçında 5 dakika daha olsa golü yerdik.
Abartmıyorum Gençler maçında bile yerdik biraz daha süre olsa.

Bu takım dikiş tutmaz artık. Tek çaresi haftada bir maça çıkmak yine.

Geçen sezonki Kiev maçından tut bugün Monaco maçına kadar değişen bir şey yok. Liverpool zaferiyle yetinip lige döneceğiz ve kalan 2 ŞL maçında yıkıcı skorlar almamaya bakacağız.

Sane ve Ilkay orta sahasıyla maci kaybedeceğimizden emindim açıkçası. Atletico maçına tam kadroyla çıkamazsak o macida kaybederiz.
Boyle kadro planlaması yapılmaz. Ahmet Kutucu, Yusuf, Metehan ve Berkan devre arası mutlaka gönderilmeli ve yerlerine takviye yapılmalı.

Geri
Üst Alt