Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Ligte yaşadığımız rezillikler ortada o yuzden hoca ligi alma konusunda borçlu tum taraftara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilkay iyiydi. Sakatliktan daha donemedi.Daha dün gibi hatırlıyorum ilkay hakkındaki yorumlarımı.
Çok kalite adam ama yaş 35.
Biz ctiy değiliz.Saha yerleşimi berbat.Takım birbirine çok uzak oynuyor.İlkaydan beklenti olacak yapamayacak.
Ama kime ne anlatıyorsun.
İlkayın kaçırdığını bizim metehan bile atardı bu arada boş kaleye yuvarlamak daha zor o pozisyondan ayağının ucuna bile çarpsa tın tın kaleye gider gol olurdu. Dağa tepeye vurmak inanılmazı başarmak oldu.
Demekki neymis. Ugurcan iyi kaleciymis. Samsun macindan sonra gürültü edenler olduda. Ama kaleci bile adale sakatligi yasiyorsa artik antreman metodlari sorgulamak lazim. Bukadar sakatlik tesadüf olamaz. Kondisyonda yok, takim ikinci yarilarda cöküse geciyor örnegin samsun maci.Uğurcan çıkmasaydı biz bu maçtan yine 1 puanı alırdık.
6 pasta 35 dk ordan oraya giden topu kaleci alamıyosa gol onun mallığından kaynaklanmıştırSu günayin yaptigida affedilir gibi degil. Kaleye gecene kadar karsi tarafin benchiyle ugrasti. Lan kalene konsantre olsana. Yedirdin golü bravo.
Sen Atletico macini biraktin City macina mi gectin simdiden?
Bu klübün başına neden geldikleri belli.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici seçiyorlar..Bu yüzdende aksiyonda almıyorlar.Umurlarınde değil..Gardi olmasa bunlar osimeni falan rüyalarında getiremezlerdi.bu takimin ilk 11'ine 4, yedegine 2 transfer lazim.
1 sag stoper
1 sol stoper
1 merkez orta saha
1 ofansif orta saha
1 sol kanat
1 forvet
minimum bu kadar.
böyle rezil rüsva kadro kurulmaz.
Zaten, korner atiliyor onun akli hala karsi tarafin benchinde.6 pasta 35 dk ordan oraya giden topu kaleci alamıyosa gol onun mallığından kaynaklanmıştır
Valla cok sey denir de forumdayiz. TamamAtletico maçını saymıyorum zaten o maçta 3 farktan az yeme ihtimalimiz yok, belki 8 garantileyip city çoluk çocuk oynatır diye ümit ettim
Reis ben beğenmedim.İlerleyen zamanda bunu göreceğiz.Ilkay iyiydi. Sakatliktan daha donemedi.
Ilkay iyiydi. Sakatliktan daha donemedi.