⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Aga barış bugün yokları oynadı ve yorgunluktan dili dışarı da kaldı. Yedekten kutucu sokacağına çift bekle takımı diri tutmaya ve savunmayı sağlama almaya çalıştı. Tamam eren golde hata yaptı ben de sövdüm de yedirdiği gol sonrasında öyle fahiş bir hata yapmadı... Yani ben maç içinde davinson ve apo nun pas hatalarına çok daha fazla sinirlendim. Herkesin "0" dediği maçtan "1" puan alıp üst tura çıkıyoruz ve bunu en kötü dönemimizde yapıyoruz. Biraz da sevinin arkadaş yav
Eren savunma olarak cezansahasina kadar geri adim ata ata orda topla bulusana pas firsati sundu mac boyu.

Apo ve davinsonu zorluyor bu isler ceza sahasinda. Lemina o yuzden (bazen torreira) stoperlere kadar gomuluyor.

Ozellikle ilk yari surekli topu geri kazandilar hemen, sut buldular. Bu sezon iyi oynadigimiz liverpool macinda lemina ve torreira orda yaydalardi, tik diye kisa pasla saneyi osiyi ariyorlardi hep.

Cok sukur yenilmedik ayri ama sezonun geri kalani icin kritik maclari dusunursek bu oyun yetmez

Eren savunma olarak cezansahasina kadar geri adim ata ata orda topla bulusana pas firsati sundu mac boyu.

Apo ve davinsonu zorluyor bu isler ceza sahasinda. Lemina o yuzden (bazen torreira) stoperlere kadar gomuluyor.

Ozellikle ilk yari surekli topu geri kazandilar hemen, sut buldular. Bu sezon iyi oynadigimiz liverpool macinda lemina ve torreira orda yaydalardi, tik diye kisa pasla saneyi osiyi ariyorlardi hep.

Cok sukur yenilmedik ayri ama sezonun geri kalani icin kritik maclari dusunursek bu oyun yetmez

Adamlar makine gibi hucum ediyor, Sallai de Eren de surekli 2 hucumcuyla karsi karsiya kaldiklari icin geri adim atmak zorunda kaldilar. Cikip bassalar bir verkacla gol atacakti adamlar.

Takim Atletico Madrid gibi bir makineye karsi bence gayet iyi oynadi. Onemli olan 1-1i koruyabilmekti. Son dakikada da ayagimiza firsat geldi ama su etapta 1 puan da 3 puan da bizi ilk 24e sokacak, cok uzulmeye gerek yok.

Şu simione jr gerçekten iyi çocuk bizim sol tarafı folloş etti zaten ki genelde atletico da bu çocuk tarafından çok iş yapıyor... sezonun geri kalanını jakobs sakat değilse onunla götüreceğiz zaten. Elbet takviyeler de gelecektir. Bu kadro darlığı ile olmayacağını benim 8 yaşındaki oğlan da biliyor... biz hele bugünün bir keyfini çıkartalım da sonrasına bakarız...

Yerli topçularımızda iq düşüklüğü baş göstermekte
O her Avrupa maçında o kadar bariz görülüyor ki maalesef. Hep alt yapı eksikliği . Oyuncularda yetenek var ama doğru olan hareketin ne olduğunu ne zaman yapılması gerektiğini bilmiyorlar. Bu ülkede bir gün alt yapı ve fizik kalite devrimi olursa bu devrimi yapanın heykeli dikilir .

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar makine gibi hucum ediyor, Sallai de Eren de surekli 2 hucumcuyla karsi karsiya kaldiklari icin geri adim atmak zorunda kaldilar. Cikip bassalar bir verkacla gol atacakti adamlar.

Takim Atletico Madrid gibi bir makineye karsi bence gayet iyi oynadi. Onemli olan 1-1i koruyabilmekti. Son dakikada da ayagimiza firsat geldi ama su etapta 1 puan da 3 puan da bizi ilk 24e sokacak, cok uzulmeye gerek yok.
Sallai cok daha yakin duruyordu adamina, eren sorunluydu bence bu mac ozelinde. Apoyuda etkileyip icerisinde kacan adam riski oluyor genelde .

Neyse onumuze bakacagiz.

Transferlerin nokta atisi olmasina kaldik ama net sekilde.

Geri
Üst Alt