Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.292
- 30.130
- 1.988
Ne çok adam değişti şerrolar simeone nin oğluna bayıldım lokum gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren savunma olarak cezansahasina kadar geri adim ata ata orda topla bulusana pas firsati sundu mac boyu.Aga barış bugün yokları oynadı ve yorgunluktan dili dışarı da kaldı. Yedekten kutucu sokacağına çift bekle takımı diri tutmaya ve savunmayı sağlama almaya çalıştı. Tamam eren golde hata yaptı ben de sövdüm de yedirdiği gol sonrasında öyle fahiş bir hata yapmadı... Yani ben maç içinde davinson ve apo nun pas hatalarına çok daha fazla sinirlendim. Herkesin "0" dediği maçtan "1" puan alıp üst tura çıkıyoruz ve bunu en kötü dönemimizde yapıyoruz. Biraz da sevinin arkadaş yav
Orda erenden fazla sara götüremedi isi. Ya golü atacan yada önceden erene pasi atacan.Eyv ama onu oyuna alacagi diri kutucu da yapabilirdi ne bileyim...
Jakobs ereni on arka oynatma gibi huyu var zaten ligde 2 3 mac yapti bunu.
Fark yemedigimiz icin uzulmus gibisin. Haksiz cikmak seni uzuyor.bok gibi oynadık
iyi oynadık diyenler ne yaşıyor
Simeone futbol anlayışından dolayı hiç maçlarını izlemem ,oğlu da torpillidir diyordum ama adam baya baya topçu en etkilisiydi çok yordu bizi.Ne çok adam değişti şerrolar simeone nin oğluna bayıldım lokum gibi
Eren savunma olarak cezansahasina kadar geri adim ata ata orda topla bulusana pas firsati sundu mac boyu.
Apo ve davinsonu zorluyor bu isler ceza sahasinda. Lemina o yuzden (bazen torreira) stoperlere kadar gomuluyor.
Ozellikle ilk yari surekli topu geri kazandilar hemen, sut buldular. Bu sezon iyi oynadigimiz liverpool macinda lemina ve torreira orda yaydalardi, tik diye kisa pasla saneyi osiyi ariyorlardi hep.
Cok sukur yenilmedik ayri ama sezonun geri kalani icin kritik maclari dusunursek bu oyun yetmez
Fark yemedigimiz icin uzulmus gibisin. Haksiz cikmak seni uzuyor.
İnan bende torpilli essek saniyordum büyük saygı duydumSimeone futbol anlayışından dolayı hiç maçlarını izlemem ,oğlu da torpillidir diyordum ama adam baya baya topçu en etkilisiydi çok yordu bizi.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu simione jr gerçekten iyi çocuk bizim sol tarafı folloş etti zaten ki genelde atletico da bu çocuk tarafından çok iş yapıyor... sezonun geri kalanını jakobs sakat değilse onunla götüreceğiz zaten. Elbet takviyeler de gelecektir. Bu kadro darlığı ile olmayacağını benim 8 yaşındaki oğlan da biliyor... biz hele bugünün bir keyfini çıkartalım da sonrasına bakarız...Eren savunma olarak cezansahasina kadar geri adim ata ata orda topla bulusana pas firsati sundu mac boyu.
Apo ve davinsonu zorluyor bu isler ceza sahasinda. Lemina o yuzden (bazen torreira) stoperlere kadar gomuluyor.
Ozellikle ilk yari surekli topu geri kazandilar hemen, sut buldular. Bu sezon iyi oynadigimiz liverpool macinda lemina ve torreira orda yaydalardi, tik diye kisa pasla saneyi osiyi ariyorlardi hep.
Cok sukur yenilmedik ayri ama sezonun geri kalani icin kritik maclari dusunursek bu oyun yetmez
Var. Ahmet Kutucu'ya guvenmiyor ki guven verecek oyunu oynamiyor. Yedekte de kanat yok. Baris kotu oynayinca oyuna alabilecegimiz biri yok.Eren in maçı tamamlamasını açıklayabilecek biri var mı ?
Barca oyuncusu haric orda kimse pas dusunmez sanki yav.Orda erenden fazla sara götüremedi isi. Ya golü atacan yada önceden erene pasi atacan.
O her Avrupa maçında o kadar bariz görülüyor ki maalesef. Hep alt yapı eksikliği . Oyuncularda yetenek var ama doğru olan hareketin ne olduğunu ne zaman yapılması gerektiğini bilmiyorlar. Bu ülkede bir gün alt yapı ve fizik kalite devrimi olursa bu devrimi yapanın heykeli dikilir .Yerli topçularımızda iq düşüklüğü baş göstermekte
Ozaman golü atacan ama erenin rebounda gec kaldigi da bi gercek.Barca oyuncusu haric orda kimse pas dusunmez sanki yav.
Neyse bunada sukur.
Sallai cok daha yakin duruyordu adamina, eren sorunluydu bence bu mac ozelinde. Apoyuda etkileyip icerisinde kacan adam riski oluyor genelde .Adamlar makine gibi hucum ediyor, Sallai de Eren de surekli 2 hucumcuyla karsi karsiya kaldiklari icin geri adim atmak zorunda kaldilar. Cikip bassalar bir verkacla gol atacakti adamlar.
Takim Atletico Madrid gibi bir makineye karsi bence gayet iyi oynadi. Onemli olan 1-1i koruyabilmekti. Son dakikada da ayagimiza firsat geldi ama su etapta 1 puan da 3 puan da bizi ilk 24e sokacak, cok uzulmeye gerek yok.
Eren top saraya geldiği an koşuyu kesiyor, onda da hata var pozisyonda.Ozaman golü atacan ama erenin rebounda gec kaldigi da bi gercek.
Yazdik yaEren top saraya geldiği an koşuyu kesiyor, onda da hata var pozisyonda.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi