Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Powerade verenimiz de yok salonda halının üstünde yatıyorum şuansanki maçta ben oynadım.
öyle yorgunum.
Hakkaten ya niye öyle?sanki maçta ben oynadım.
öyle yorgunum.
Olmadi ama olmamasi sans oldu.Herkez hemfikir, 2-0 olursa biz eleniriz
Aynı şeyi düşünüyordum. Bu herif niye sürekli stoperlerin arasında? Kendi mi saklanıyor, Okan mı istiyor bunuKirmizi karttan sonra Lemina'yi stoperlerin arasina koyarak orta sahadaki +1'yi çöpe atan Okan hoca maçi resmen vermisti. Mücize, haketmedik bu maça bakarsak ama kendi evimizdeki dominasyonumuzu unutmamak lazim
Erayım geliyorummmPowerade verenimiz de yok salonda halının üstünde yatıyorum şuan
Bu takım o durumlarda mental olarak daha bide batıyor ana sebebi teknik taktik hoca kondsiyondan önce melo karskteri gibi biri olmaması bencebizim eşşekler de koşmak zorundaydı
rakip 10 kişi kaldı 2-0 oldu orada artık it gibi koşacaksın
Kendi saklanıyor bence ya. 2. Yarıdaki tüm Lig maçları ve Avrupa'da sürekli aynısını yaptı.Aynı şeyi düşünüyordum. Bu herif niye sürekli stoperlerin arasında? Kendi mi saklanıyor, Okan mı istiyor bunu
Fizik olarak güçlü değil lemina, haftalardır aynıAynı şeyi düşünüyordum. Bu herif niye sürekli stoperlerin arasında? Kendi mi saklanıyor, Okan mı istiyor bunu
Ben de öyle düşünüyorum. Yoksa Okan'ın bu saçmalığa devam etmesi şaşırtıcı olurdu. Yaşlandı, fiziksel olarak da iyice geriye gitti. Artık as takıma kesinlikle yazılmamalı. Stoperi falan yedekler işte.Kendi saklanıyor bence ya. 2. Yarıdaki tüm Lig maçları ve Avrupa'da sürekli aynısını yaptı.
Locatelli geliyor kaldır, Kenan geliyor kaldır, isyan ettim yaa..en sonunda dayanamadım isyan ettim böyle futbolun ...
neyse son 16 göremesek çok üzücü olacaktı güzel parada geldi bundan sonra elensekte çok koymaz