⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Banane olumm

Ben 15 Milyon yuroma bakarim 😌

IMG_0691.webp

Neyse belki boyle daha iyi oldu. Alanya macina daha iyi konsantra oluruz belki. Rehavet bizim takima gelmiyor cunku

beyler futbolu benim gibi yıllardır izleyen herkes sahada ki gariplikleri görmüştür bu maç tam bir senaryo jenerik maçtı. Juventusluları da tatmin edecek senaryo yapalım denmiş heyecan getirilmiş maça başka açıklama bulamıyorum şu rezalete. Adamlar sadece uzatmada maçı saldılar. Bizimkilerde anca o dakikada şut atmayı hatırladı bu kadar tesadüf olmaz.

Osimhenspor olduk..
Adam içinden ne işim var burda diyor bence.

Neyse son 16 ya kaldık ona da sevinelim
İnşallah dersler alınır

Kirmizi karttan sonra Lemina'yi stoperlerin arasina koyarak orta sahadaki +1'yi çöpe atan Okan hoca maçi resmen vermisti. Mücize, haketmedik bu maça bakarsak ama kendi evimizdeki dominasyonumuzu unutmamak lazim
Aynı şeyi düşünüyordum. Bu herif niye sürekli stoperlerin arasında? Kendi mi saklanıyor, Okan mı istiyor bunu

bizim eşşekler de koşmak zorundaydı
rakip 10 kişi kaldı 2-0 oldu orada artık it gibi koşacaksın
Bu takım o durumlarda mental olarak daha bide batıyor ana sebebi teknik taktik hoca kondsiyondan önce melo karskteri gibi biri olmaması bence

yazın yeni bi omurga planlaması şart. Stoper ve ön liberoya lider oyuncu alınması şartoğlu şart

Kendi saklanıyor bence ya. 2. Yarıdaki tüm Lig maçları ve Avrupa'da sürekli aynısını yaptı.
Ben de öyle düşünüyorum. Yoksa Okan'ın bu saçmalığa devam etmesi şaşırtıcı olurdu. Yaşlandı, fiziksel olarak da iyice geriye gitti. Artık as takıma kesinlikle yazılmamalı. Stoperi falan yedekler işte.

Geri
Üst Alt