⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

negatif olunmayacak bir gece değil, fenerle dalga geçerken dalga konusu olacaktık.
çok ciddiyetsizdi oyuncular.
kazanırken bile keyif aldırmayan bir tarz var bu sene maç izlerken çıldırıyorum gelecek sezon her şeyi değiştirmek lazım bu hocayla ve emekli topçularla olmaz bu iş.

Su macta Lemina yerine Yunus önde olsaydi ilk macta ki gibi, nasil olurdu acaba. Sara 8 de daha cok is yapardi. Yunus'un Osimhene atamadigi paslari haricinde önde daha cok baski yapardik.

Su macta Lemina yerine Yunus önde olsaydi ilk macta ki gibi, nasil olurdu acaba. Sara 8 de daha cok is yapardi. Yunus'un Osimhene atamadigi paslari haricinde önde daha cok baski yapardik.
Lemina iyi gününde değidi de 20. dakika da ciğeri bitip yere çöken yunus bu maçta adım atamazdı. Bu takımdan bir şey olmaz Sane'yi filan da gördünüz işte. Kimse güçlü değil taktik yok plan yok hoca yok şansa bala gidiyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih hocamı getirsek şu takımın oyunu 180 derece değişir. Özellikle set oyununda çağ atlar
Ne cabuk unutuldu 1 atip ardindan geriye yaslanip kabiz futbolu. Hatta bazi maclar ondeyken berabere bitiyordu. Buz kovasinin uzerine oturuyordu. Herkes elestiriyordu. Simdi FT gelse soyle olur, boyle olur diyorsunuz.

Okan sene sonunda gitse, 2030 yilinda Okan olsaydi soyle olursu boyle olursu dersiniz.

Cidden garip ya… Biraz nankorluk var.

5.06 xg vermişiz juventusa, adamlar ikinci yarıdan itibaren 10 kişi oynadılar üstelik, bu nece rezalettir

Üzerimden tır geçmiş gibi anasını satayım sevinmeyi dahi bilemedim
İsterlerse 10 xg bulsunlar. Turu atladık mı? Atladık. Koyduk mu? Koyduk. Hep birlikte Alanya maçına geçme zamanıdır.

Geri
Üst Alt