⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Şaka gibi 40 dk 10 kişi oynadık resmen ulan çıkarsana adamı sizin keyfinize göre iş mi yapıcaz

Juventus maçını adamların anormal konsantresine yormuştum ama bizim takım deplasmanda çok ciddi sıkıntılı, Liverpoolu gerçekten geçebiliriz çok formsuzlar. Osimhen bütün ilk yarı yürüdü hakem her pozisyon lehlerine faul verdi ona rağmen pozisyonları yok düzgün.

Orta sahada adam yok, Torreira Lemina Sara resmen yok oldular, ulan bir tane mi olumlu hareketiniz olmaz, bizim savunma devamlı Liverpool hücumcuları ile karşı karşıya. Ne hücumda varlar ne savunmada varlar, böyle pasif orta sahan varsa ortaya çıkan sonuç bu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görmedim çiziği. Ama düşme şekli tam arda gülerin bjk maçında aldığı balıklama stil
sonrasında sabo gösteriyordu ya ayağını, görüntüden de çok belli olmuyor Jakobs'un vurduğu, 2 kere gösterdi ama pozisyon çok belli belirsiz, bende ayağındaki çizikten yola çıkarak penaltı olduğunu düşünüyorum.

Elenirsek de canınız sağolsun buraya kadar sergilediğiniz mücadele yeter. 45 dk çıkın keyif almaya çalışın ölüm yok sonunda

Boṣuna uzun uzun yazmaya gerek yok. Kisaca avrupa deplasmanlarinda yokuz, 4 sene oldu okan bey deplasman oyunu bulamadi

Osimhen disinda hoca baska hamle yapmazsak mac Sporting - Bodo Glimt macina doner.

nu liverpoolda bişey yok biz oynamıyoruz bile. bizi eleseler bile psg bunların içinden geçer

Sallai ile başlamasını bir nebze anlıyorum mğcadele etsin filan ama kanat top tutamazsa takım ileri gidemez. Bir vini olsun demiyoruz ama kaç defa saçma salak toplar kaybetti.

Gol atmamız lazım. Atamazsak geçmiş olsun.
Canları sağolsun da biraz topu tutalım ya.

Çok şey yazdım sildim

Hoca korkmayı bırakıp standart formasyonuna geçerse birşeyler olur
Yoksa maç daha başlamadan gitmiş zaten

Geri
Üst Alt