GSCimbom
⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1
Alper Altun

⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1 Sayfa 149

Alper Altun ·

Cevap
5,1K
Okunma
72,6K
Sayfa
149/257
Juventus maçını adamların anormal konsantresine yormuştum ama bizim takım deplasmanda çok ciddi sıkıntılı, Liverpoolu gerçekten geçebiliriz çok formsuzlar. Osimhen bütün ilk yarı yürüdü hakem her pozisyon lehlerine faul verdi ona rağmen pozisyonları yok düzgün.

Orta sahada adam yok, Torreira Lemina Sara resmen yok oldular, ulan bir tane mi olumlu hareketiniz olmaz, bizim savunma devamlı Liverpool hücumcuları ile karşı karşıya. Ne hücumda varlar ne savunmada varlar, böyle pasif orta sahan varsa ortaya çıkan sonuç bu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görmedim çiziği. Ama düşme şekli tam arda gülerin bjk maçında aldığı balıklama stil
sonrasında sabo gösteriyordu ya ayağını, görüntüden de çok belli olmuyor Jakobs'un vurduğu, 2 kere gösterdi ama pozisyon çok belli belirsiz, bende ayağındaki çizikten yola çıkarak penaltı olduğunu düşünüyorum.

Sallai ile başlamasını bir nebze anlıyorum mğcadele etsin filan ama kanat top tutamazsa takım ileri gidemez. Bir vini olsun demiyoruz ama kaç defa saçma salak toplar kaybetti.

Geri
Üst Alt