⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Gerekirse defansif oyna, kapan...negatif futbol oyna.

1:0 öndeyiz, sanki Sporting 2:0 önde - öyle ofansif ve riskli oynamaya devam ettik ki, 1:0 sonrası. Barcelona miyiz. Defansif sıkıntılarımız belli, oyuncu eksiklerimiz belli... deplasmanda sin.

Okan Hoca, 1:0 sonra defansif futbol oynatsaydi, en azından beraberlik rahatça alırdık.
Arsenal gibi takım bile yatıyor defansa. Biz uzun topta pozisyon veriyoruz o zoruma gidiyor. Cekil geri arkaya top at. Kontratlyı biz yiyoruz.

Neyse gideyim yatayım. dedigim gibi Aston villa Stuttgart feyenord AEK hedef maçlar olmalı. İnşallah Bizim için iyi olur diğer maclar

Hocam bu maç 8 maçlık bir turnuvanın sadece ilk maçıydı fakat sen bugün kazanmaktan başka çaremiz yokmuş gibi oynattın. Daha da ironik olan şu ki; rakibin kontralarına da hiç çalışmamış gibi bir görüntü verdin. Rakip takımın kalecisi futbol hayatı boyunca böyle oyun kurmamıştır. ( penaltı pozisyonu ) Bu kadar geniş alan neden hocam? Hoş kazanmaktan başka çaremiz yoktu değil mi, özür dilerim hocam.

Tam kadro olabilirsek özellikle singo yu bir şekilde kullanabilirsek içerideki barca maçından birşeyler çıkartabiliriz.Osimhen ile beraber en önemli adam Singo bizim için Avrupa maçlarında..

Barca maçından sonra,psg maçına kadar 5 maçlık iyi bir fikstürümüz var bu bölümde sağlıklı kalıp en kötü 10 puan çıkarmak lazım..
Barça maçından hiçbir şey çıkmaz boşa umutlanma rtaş. Sığır presin işlemeyeceği 2 takımdan biri

SL maç kopana kadar kalemize çok az gelebildiyse, başlıca sebebi Jakobs' un önde baskıya katılarak etkili kanat ve forvet oyuncularını bloke etmesiydi. Çağlar gibi geriye kaçarak oynayan stoperleri seviyorsan asla uzlaşamayız, herkes yoluna...Merkezin yetersizliğini stoperler bir yere kadar telafi edebilir. Harika oynadı Jakobs...
Niye gerginsin anlamadım da pozisyonu değerlendiriyoruz Jakobs nasıl oynadı diye maç değerlendirmesi değil.

Penaltı kararı yanlış olsa bile Jakobs fazla önde yakalanıyor. Diğer 3'lünün dizilişe bak ne demek istediğimizi daha iyi anlarsın. Bu demek değil ki bu pozisyonun tamamını Jakobs'a yıkıyorum ama hızıyla yetişti helal olsunluk bir durum da yok ortada. Hatasını telafi etti derken penaltı çalındı.

B
Barça maçından hiçbir şey çıkmaz boşa umutlanma rtaş. Sığır presin işlemeyeceği 2 takımdan biri
Bugün feyenoord maçlarını izledim çok fazla geçiş verdiler feyenoorda..Osimhen oynarsa ve tam kadroya yakın olursak bence şansımız var..3 haftalık milli maç arası dönüşü oynuyoruz hemen. O arada da bir tık ritim kaybetmiş olabilirler.

Golümüz sonrası bir yorum okudum burada.

''Şu 1'' diye...

Yapmayın etmeyin... Bunlar hep zehirli...

Sad Please Please Please GIF by myHQ

B

Bugün feyenoord maçlarını izledim çok fazla geçiş verdiler feyenoorda..Osimhen oynarsa ve tam kadroya yakın olursak bence şansımız var..3 haftalık milli maç arası dönüşü oynuyoruz hemen. O arada da bir tık ritim kaybetmiş olabilirler.
İnş kötü günlerinde olurkar. Kendi sahamızda kötü duruma düşmek sezonu bile etkileyebilir

Psg barça city arsenal çık işte reis onları futbol takımından saymıyorum
Yav niye saymayalım herkesle başa baş oynarız yazmadın mı :)

Gerçekçi olmazsak boş boşuna üzülürüz yine çünkü gereksiz yere beklentiyi yükseltiyorsunuz böyle. Hedef en fazla son 16 olur onun içinde önemli oyuncuların hepsi formda ve takım deplasmanda puan almayı öğrenmeli.

Son 16'dan sonra zaten bunlar genelde kalır ve birisi kupayı alır;

PSG
Bayern
Real
Barca
Arsenal
Man City
İnter
Liverpool
Atletico Madrid

Barış Alper Yılmaz'ı daha önce çok fazla denedik memnun kaldık mı forvet performansından?
Hoca bazı şeylerden vazgeçmelidir
Deniz Gül demiştik bu oyuncular bi bize gelince hazır olmuyor nedense

Yav niye saymayalım herkesle başa baş oynarız yazmadın mı :)

Gerçekçi olmazsak boş boşuna üzülürüz yine çünkü gereksiz yere beklentiyi yükseltiyorsunuz böyle. Hedef en fazla son 16 olur onun içinde önemli oyuncuların hepsi formda ve takım deplasmanda puan almayı öğrenmeli.

Son 16'dan sonra zaten bunlar genelde kalır ve birisi kupayı alır;

PSG
Bayern
Real
Barca
Arsenal
Man City
İnter
Liverpool
Atletico Madrid
Benim hedefim yok zaten şampiyonlar liginde, düzenli olarak katılım parası için katılıyoruz sadece. Bu sistemle kimseyle başa baş oynayamazsın. Hoca takımı ne zaman oluruz o zaman benim dediğim olur

Niye gerginsin anlamadım da pozisyonu değerlendiriyoruz Jakobs nasıl oynadı diye maç değerlendirmesi değil.

Penaltı kararı yanlış olsa bile Jakobs fazla önde yakalanıyor. Diğer 3'lünün dizilişe bak ne demek istediğimizi daha iyi anlarsın. Bu demek değil ki bu pozisyonun tamamını Jakobs'a yıkıyorum ama hızıyla yetişti helal olsunluk bir durum da yok ortada. Hatasını telafi etti derken penaltı çalındı.
Niye gergin olduğumu düşündüğünü de ben anlamadım doğrusu...Maç boyunca onca atağı, rakibi önde karşılamak suretiyle başlamadan bitiren adamın bir kez -o da saçma bir top kaybı sebebiyle- önde yakalanmasından daha doğal ne olabilir? Yetişip müthiş bir müdahale yapmışken kusur aramak, gördüğüm gerçeklere uymuyor. Takımın en iyileri stoperlerdi yine. Daha iyi kimi gösterirsin mesela?

Osi olsa soyle olurdu boyle olurdu ,osi senede 40 mac çıkaracak adam degil ona gore tedbirler formuller düşünmeli takimi yonetenler

İyi ki baya geçiş vermişler aga 5 atmış herifler:d

Okan Buruk başlangıçları iyi ama radikal değişiklerden korkuyor

İlk yarı rakip topu bize verdi bizde topu hatasız çevirdik iyi gözüktük.Biraz rakipte öyle istedi.2. yarı işler değişti tabiki.Golü yedikten sonra daha çok açık verdin geri dönüşler her zamanki gibi bomba.
Rakibin olmayan penaltıya kadar şutu yok. xG'si 1.30 onun 0.8'i penaltı. Not rakibin 1 kırmızısı da verilmedi.

Geri
Üst Alt