⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Buna takılıp kalmayacağım ama bu maçı hakemden bağımsız okumam. Maçta zaten iki tane kritik karar var ikisinde de benim aleyhime çalmışsın. VAR hiçbir zge karışmamış. İlkinde bir de üzerine gol yemişiz. Ona rağmen takımın reaksiyonunu beğendim. İkinci yarı dengedeydi. O uyduruk penaltı üzerine frikik golü derken o arada düşüş yaşadık işte onu da öyle bağır çağır eleştirmem. Psikolojik olarak ambale olduk. Buraları panik yapmadan, oyundan kopmadan geçtiğimiz zaman buraların takımı olacağız gerçek anlamda. Hocaya çakmak için hazırda bekleyen bir kitle var. Onlar skor gelmeyen her maçta hocaya çakacaklar zaten. Gülümse geç diyorum.
Onad baba Elfsborg 3-0 geriye düşüyor,Kiev maçında skor 2-1'ken 10 kişi kalıyoruz ama sonra kırmızı iptal olup penaltıya dönüyor 3-1 geriye düşüyorlar onlar ambale olmuyor da niye her defasında biz ambale oluyoruz problem o zaten

Yol kazası denilip geçilecek bir şey değil,defaatle yaşadığımız bir şey dünkü maç ve sonuç

Ben oyunumuzu beğendim. Ama bazı oyuncularımız çok formsuz. Okanın tek hatası formsuz adamı sonuna kadar oynatma inadı bence. Barış, Sane ve Uğurcan aşırı formsuzlar.

Onad baba Elfsborg 3-0 geriye düşüyor,Kiev maçında skor 2-1'ken 10 kişi kalıyoruz ama sonra kırmızı iptal olup penaltıya dönüyor 3-1 geriye düşüyorlar onlar ambale olmuyor da niye her defasında biz ambale oluyoruz problem o zaten

Yol kazası denilip geçilecek bir şey değil,defaatle yaşadığımız bir şey dünkü maç ve sonuç
Orta sahan kadar varsın. Ben bu düşüşlerin ana sebebinin sara ve yunus olduğunu düşünüyorum. yunus 15-20 dk sonra nefesi yetmiyor çocuğun. Sara ya zaten ne söylesem az. Sara ben de yok, net yok yani.

Orta sahan kadar varsın. Ben bu düşüşlerin ana sebebinin sara ve yunus olduğunu düşünüyorum. yunus 15-20 dk sonra nefesi yetmiyor çocuğun. Sara ya zaten ne söylesem az. Sara ben de yok, net yok yani.
Elfsborg maçında Yunus 3 kişiyi ekarte ederek 82. dakikada 4. golü atmasa gitmişti o maç

Katılmıyorum bu mesaja

mağlubiyetin gayet normal olduğu bi maç ve iyi oynadık bile denebilir ama moral bozan şeyler:
-işler sarpa sarınca takımın yine oyun disiplininden kopması, mental olarak bu kadar kırılgan olmamız
-tam kadro olsak 3 puan çıkarılabilecek bi rakip olması, osimhen'i geçtim lemina bile büyük fark yaratırdı

onun dışında iyi çalışmışız maça savunmayı da biraz oturtsak iyi takım oluruz, ugoçuku'dan da ümitliyim

O takımlarla bir değilsin ki sen. Adamlar 5-0 da olsa aynı şeyi oynamaya devam edecek. Çünkü ne Avrupa'da bir beklenti var ne ligde şampiyonluk kovalıyor. Sen başarı baskısıyla oynayan bir takımsın. Onunla başa çıkmayı öğreneceksin, olay bu zaten. O günlerle de bir değil şu anki halimiz. Elmayla armut olmuş bence bu.

Elfsborg maçında Yunus 3 kişiyi ekarte ederek 82. dakikada 4. golü atmasa gitmişti o maç

Katılmıyorum bu mesaja

o sezon 3-0'dan 3-3 biten kasımpaşa maçından itibaren başlayan bi süreç var patır kütür gol yediğimiz, 2-3 ay boyunca çözemedik o işi kiev elfsborg falan hepsi o dönemin saçmalıkları

O takımlarla bir değilsin ki sen. Adamlar 5-0 da olsa aynı şeyi oynamaya devam edecek. Çünkü ne Avrupa'da bir beklenti var ne ligde şampiyonluk kovalıyor. Sen başarı baskısıyla oynayan bir takımsın. Onunla başa çıkmayı öğreneceksin, olay bu zaten. O günlerle de bir değil şu anki halimiz. Elmayla armut olmuş bence bu.
Bence çok büyük bir fark yok takımın mental durumu olarak

Senaryolar değişiyor ama o kırılganlık var takımda,kaybedilen maçların hissiyatı hep birbirine benziyor

Ha benim için problem yok,Okan Buruk'un yarattığı takım bu ben alıştım buna.Ligde şampiyon olduğu sürece de kalır ve başarılıdır da.Ama bundan öteye bir şey de beklememek lazım kaç yıl olmuş hala aynı kaybedilen maçlar ve konuşulan sorunlar değişen hiçbir şey yok neredeyse

Şampiyon yaptığı sürece sorun yok,olamadığında da doğal olarak oyunculara verdiği izinler,aşırı toleranslı olması,takımın disiplinsizlikle aile ortamı arasındaki ince çizgiyi çoğu zaman kaçırması vb. hepsi doğal olarak konuşulacak bu işin doğası bu

Oyle gormedim ben. Gayet te sasirttik rakibi. Biz one gectikten sonra oldukca sinirliydiler. Beklemiyorlardi Osimhen'siz ileride basacagimizi. Batrakov'a tekmeyi atan topcu bile atilacagini dusunuyordu. VAR'daki hakemin buyuk hainligi ile maca tutundular. Sonra dandik bi gol yedik, Sane salakca bir gol kacirdi. Ikinci yariya bakmadim ama yine puan alabilecegimiz bir mactan maglup ayrildik.
2. yarı oyundan direkt koptun.Juventus,frankfurt,liverpool 2. maç,prag vesaire böyle gider.Oyunculara özgüven verilemiyor gibi.

HRznzKTWgAgcXsV
+
yerden köşeye ittirin yahu ne bu asacağım diye sok sok pozisyonları harcamanız
Brezilya ampute milli takımında sol ayağı Saradan daha iyi oyuncular vardır.

Ben yıldım artık çelimsiz güçsüz haybeye vuruşlar beni yaşlandırıyor.

sane zaten bu form ile 11 oynayamaz.

Singo, Davinson, Jakobs, Toreira, Lemina, Barış Alper, Osimhen
Bu 8 oyuncu bizi geçen yıl bu arenada yarışmacı kılmıştı. Bunlardan en fazla 2 tanesinin yokluğunda yarışabiliriz. 3 olduğu an gücümüz yarı yarıya düşüyor.

Öne geçip iyi oynadığımız sekansta dahi maçı kazanacağımıza inanmadım zira Sporting her tempo yaptığında kalemize gelebilecekti ki öyle de oldu bu maçları kazanmak için 2 farklı öne geçmek zorundayız maalesef. Geçen yıl Monaco maçının ilk yarısını bundan bile iyi oynamıştık ama 2. yarı rakip vites arttırıp biz geri kaçtıkça en ufak şansımız olmuyor. Şutumu yok 2. yarı hakem istediğini yapsın ya da Sane o golü atıp 2-1 yapsın sonuç farketmeyecekti.

Bu yılda şampiyonlar ligi serüvenimizi iç saha performansımız belirleyecek eğer Villa, Stuttgart ve Feyenoord maçlarında 7 puan çıkmazsa ilk 24 işi epey zora girer. Tahminim ise 10 veya 11 puan toplayacağımız yönünde.

84de oyuna giren

Renato 12/12 pas
UGocukwu 7/7 pas
Ilkay 4/4 pas

Ilkay yilda 5m para aliyor. Ayip be kardesim, benden gecmis de birakip futbolu

Bu macin frankfurt maciyla alakasi yok

O macta frankfurt’un beraberlik golünden sonra tamamen kontak kapattik

Bu macta ise oyunun kontrolü yedigimiz golden sonra bile bizdeydi

Hakem bir taraftan aldi diger tarafa verdi maci

Bu mactan en az bir puan cikaracaktik hakem engel oldu

Iste bu yüzden cok üzücü bir mac oldu sonuca bakinca

Ama gelecege yönelik inanilmaz umutlandim cünkü cok kötü bir transfer dönemi gecirdik takim oyuncu grubu olarak asla güclenmedi ama oyun olarak bu macta güclü bir Galatasaray izledik

Bu macin frankfurt maciyla alakasi yok

O macta frankfurt’un beraberlik golünden sonra tamamen kontak kapattik

Bu macta ise oyunun kontrolü yedigimiz golden sonra bile bizdeydi

Hakem bir taraftan aldi diger tarafa verdi maci

Bu mactan en az bir puan cikaracaktik hakem engel oldu

Iste bu yüzden cok üzücü bir mac oldu sonuca bakinca

Ama gelecege yönelik inanilmaz umutlandim cünkü cok kötü bir transfer dönemi gecirdik takim oyuncu grubu olarak asla güclenmedi ama oyun olarak bu macta güclü bir Galatasaray izledik
Arda abi Frankfurt maçında skor 1-1'ken Barış'ın golü verilmedi faul diye

O maçta da kontağı kapatmamıştık beraberlikte,ilk yarının uzatma dakikalarında geldi 2 gol öyle bittik

Sane atsaydi onu su an farkli seyler konusuyorduk. Ne güzel topu soluna cekmisin rakibe fake atmissin orda, 40 bin kere diyoruz SL de bunlari mecbur atmalisin. Bunu ama hep yapiyor. O hareketten sonra direk oyundan alacaktik. Deli etti orda...
Sane barış sara bu adamlar oynamamalı..
Bunların elden çıkaracaksın.Aksi taktirde daha çok saç baş yolarız.İyi oyunu rüyamızda görürüz.Ama artık iş işten geçti..
Hepsini geçtim Birde nur topu gibi batrakov sorunumuz çıktı.Sürekli tartışılacak..
Başımızdakil hainlerin bir tane hayırlı işi yok.

Ama bakıyorum taraftara yorumculara hala günlük maç yorumları yapıp polyana modunda takılıyorlar.Bir tane sert eleştiri yapan yok.

Sane barış sara bu adamlar oynamamalı..
Bunların elden çıkaracaksın.Aksi taktirde daha çok saç baş yolarız.İyi oyunu rüyamızda görürüz.Ama artık iş işten geçti..
Hepsini geçtim Birde nur topu gibi batrakov sorunumuz çıktı.Sürekli tartışılacak..
Başımızdakil hainlerin bir tane hayırlı işi yok.

Ama bakıyorum taraftara yorumculara hala günlük maç yorumları yapıp polyana modunda takılıyorlar.Bir tane sert eleştiri yapan yok.
Bizde zaten oyuncularin cogu dogru dürüst gelişim göstermez. Ya oldugu yerde kalir ya da tamamen geriye gider. Bizden gidenlerin cogu da kaybolur gider.

İddia ediyorum dün t. direktörleri değiştirseydik kazanan biz olurduk. Ya da tam tersi Sporting'in kadrosu bizde olsaydı bugün bütün kadroyu gömüyorduk rakipte ne futbolcular var diye. Okan Buruk asla elit seviye bir hoca değil. Duruma göre, skora göre takımın menfaatlerinin gerektirdiği bir taktikle oynatamıyor takımı. Sporting bize gel gel yaptı biz şuursuzca gittik sonra geçişlerle maçı kaybettik. Geçen seneki Sporting olsa maç daha farklı biterdi. Dünkü Sporting asla yenilmeyecek ya da puan alınmayacak bir takım değildi.
İddia ediyorum dün hakem düzgün olsa buraya gelip yorum yapmayacaktın. Okan hocayı eleştiremeyeceğin için de üzülmüş olacaktın.

Arda abi Frankfurt maçında skor 1-1'ken Barış'ın golü verilmedi faul diye

O maçta da kontağı kapatmamıştık beraberlikte,ilk yarının uzatma dakikalarında geldi 2 gol öyle bittik

Hakem etkisi olmadi o macta devre nin sonuna dogru iki farkli geri’ye düstük

Bu macta net hakem etkisi oldu

Altimira’nin pozisyon kirmizi gri falan da degil tartismasiz kirmizi,batrakov topu kafayla kontrol ediyor rakip ise topun olmadigi yere adamin göbegine bildigin tekme atiyor topla alakasi yok rakibi göremedi falan demek te sacma ozaman öyle bir hamle yapmayacak riski almayacak

Penalti zaten komedi belki cl tarihinin en büyük hatasi o derece temas yok yani

Geri
Üst Alt