Kenan Arslan
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2012
- 1.549
- 0
- 286
Şu an Coca Cola içerek yazıyorum bu mesajı. Bence güzel olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AKP li tayfa Galatasaray'ı bırakır. Çok da güzel olur.
Demek boykot eden akpli oluyo?
Insan olun lan biraz
Ülkene zaten ithal edilerek giriş yapmış, parası sermaye sahipleri tarafından CocaCola firmasına ödenmiş bir malı marketten ordan burdan satın almayarak onlara mı zarar verirsin, yoksa kendi ülkendeki esnafa ve ülkenin genel piyasasına mı ?
Diyelim sen doğal süt ürünleri üreten bir insansın. Ürettiğin ürünleri marketlere satıyorsun toptan fiyatına. Ve o marketler de müşterilerine satıyor. Müşteriler o malı market sahibinden almazsa sana göre ne var ? Sen zaten satıp paranı almışsın.
NOT : Cocacola almayarak İsrail'i yıkacağını sanan insan modeli...
NOT 2 : Lanlı lunlu konuşma.
Bu is sadece coca colayi almamakla bitmez. Tum markalarini boykot ediceksin. Marketler toptan fiyatina alir evet. Ama o urun satilmassa yine mi alir?
Sadece Turkiyede olup bittiginide hic sanma butun dunyadan boykot eden var. O sarsmaz mi saniyosun bunlarin ekonomisini.
Herkez kendi bildigini yapsin ama ben kendi gururuma yediremem. Orda cocuklar olurken bende gozumu yummam bu olaya.
Sen nerden baglantiyi kuruyon boykotcular akpli oldugunu onu bide anlat bana.
fenerde misilleme olarak cola turkayla anlaşıcakmış.
Beşiktaş'ta vardi sanki bi ara kol reklami
Tapa
Beşiktaş'ta vardi sanki bi ara kol reklami
Tapa
Bizde kol reklamiydi. Onlarda gögüs reklamiydi.
Edit: Ah pardon Ahmet abi paylasmis bile.
yok israil'e pay falan gidiyormuş bunlar boş muhabbet. gerçekten gidiyor dahi olsa burada iş bana değil, devlete düşer. sen gümrükten geçirdiğin an zaten adamlar parayı cebine indirmiş oluyor. ondan dolayı en yüksek teklifi kim yapıyorsa ona vermek lazım sponsorluğu.
Ülkene zaten ithal edilerek giriş yapmış, parası sermaye sahipleri tarafından CocaCola firmasına ödenmiş bir malı marketten ordan burdan satın almayarak onlara mı zarar verirsin, yoksa kendi ülkendeki esnafa ve ülkenin genel piyasasına mı ?
Diyelim sen doğal süt ürünleri üreten bir insansın. Ürettiğin ürünleri marketlere satıyorsun toptan fiyatına. Ve o marketler de müşterilerine satıyor. Müşteriler o malı market sahibinden almazsa sana göre ne var ? Sen zaten satıp paranı almışsın.
NOT : Cocacola almayarak İsrail'i yıkacağını sanan insan modeli...
NOT 2 : Lanlı lunlu konuşma.