Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

fenerde misilleme olarak cola turkayla anlaşıcakmış.

Demek boykot eden akpli oluyo?

Insan olun lan biraz

Ülkene zaten ithal edilerek giriş yapmış, parası sermaye sahipleri tarafından CocaCola firmasına ödenmiş bir malı marketten ordan burdan satın almayarak onlara mı zarar verirsin, yoksa kendi ülkendeki esnafa ve ülkenin genel piyasasına mı ?

Diyelim sen doğal süt ürünleri üreten bir insansın. Ürettiğin ürünleri marketlere satıyorsun toptan fiyatına. Ve o marketler de müşterilerine satıyor. Müşteriler o malı market sahibinden almazsa sana göre ne var ? Sen zaten satıp paranı almışsın.

NOT : Cocacola almayarak İsrail'i yıkacağını sanan insan modeli...

NOT 2 : Lanlı lunlu konuşma.

Ülkene zaten ithal edilerek giriş yapmış, parası sermaye sahipleri tarafından CocaCola firmasına ödenmiş bir malı marketten ordan burdan satın almayarak onlara mı zarar verirsin, yoksa kendi ülkendeki esnafa ve ülkenin genel piyasasına mı ?

Diyelim sen doğal süt ürünleri üreten bir insansın. Ürettiğin ürünleri marketlere satıyorsun toptan fiyatına. Ve o marketler de müşterilerine satıyor. Müşteriler o malı market sahibinden almazsa sana göre ne var ? Sen zaten satıp paranı almışsın.

Bu is sadece coca colayi almamakla bitmez. Tum markalarini boykot ediceksin. Marketler toptan fiyatina alir evet. Ama o urun satilmassa yine mi alir?

Sadece Turkiyede olup bittiginide hic sanma butun dunyadan boykot eden var. O sarsmaz mi saniyosun bunlarin ekonomisini.

Herkez kendi bildigini yapsin ama ben kendi gururuma yediremem. Orda cocuklar olurken bende gozumu yummam bu olaya.

Sen nerden baglantiyi kuruyon boykotcular akpli oldugunu onu bide anlat bana.

Bu is sadece coca colayi almamakla bitmez. Tum markalarini boykot ediceksin. Marketler toptan fiyatina alir evet. Ama o urun satilmassa yine mi alir?

Sadece Turkiyede olup bittiginide hic sanma butun dunyadan boykot eden var. O sarsmaz mi saniyosun bunlarin ekonomisini.

Herkez kendi bildigini yapsin ama ben kendi gururuma yediremem. Orda cocuklar olurken bende gozumu yummam bu olaya.

Sen nerden baglantiyi kuruyon boykotcular akpli oldugunu onu bide anlat bana.

Boykotçuların tamamı AKP li değildir. Ama AKP lilerin tamamı boykotçudur. En azından tamamına yakını.

Beyler... Konu Taraftarın Sesi başlığına açıldı. Dikkat ettiyseniz Medya veya başka bir bölüme açılmadı...

Konu başlığında "iddia" veya olma ihtimali yüksek tarzında bir ibare yok.

Sadece bir kaç saat önce de söylediğim gibi bir anlamda taraftarın nabzını ölçme amaçlı bir konuydu.

Sizlerin fikirlerini , sponsorluk konusundaki hedeflerini öğrenmek amaçlıydı. Beklentiler nelerdi merak ettim.

Konunun siyasete veya dine sapmasını asla istemedim. Evet sapma ihtimali vardı. Ama koca koca adamlarız.

Herkesin kendine ait bir fikri ve ideolojisi elbet vardır. Hakarete varmadan herkes kendi fikrini söylemek veya başkasını eleştirmek gibi bir hakka sahiptir.

Kaldı ki ankete de 100 ün üzerinde katılım olmuş. 200 e yakın da yorum yapılmış.

Konuşulması gereken konuymuş ben bunu anladım. Eğer bir hatam olduysa herkesten özür dilerim.

Saygılar...

Beşiktaş'ta vardi sanki bi ara kol reklami

Tapa

football_shirt_27982_1_369x277x1.jpg

Bu işi de siyasete bulaştırmışsınız. Bence olmaması için hiçbir sebep yok. Türkiye an itibariyle İsrail'in en yakın müttefiklerinden biridir, hatta daha da öte kader ortağıdır, zira orta doğunun yeniden yapılandırılmasında ortak çalışmaktadırlar. Kolayı boykot etmek bunu değiştirmeyecektir.

mükemmel olur.akplilerden de kurtulmuş oluruz.kasımpaşayı yada konyasporu tutarlar.tam onlar için zaten bu iki klüp

yok israil'e pay falan gidiyormuş bunlar boş muhabbet. gerçekten gidiyor dahi olsa burada iş bana değil, devlete düşer. sen gümrükten geçirdiğin an zaten adamlar parayı cebine indirmiş oluyor. ondan dolayı en yüksek teklifi kim yapıyorsa ona vermek lazım sponsorluğu.

devlet mi engeller ne devleti engelleycek, devlet ezelden beri onlara hizmet ediyor zaten, kapitalizm sistemde kapitalizmin kurucusu olanlar elbette ki tüm marabalarına hükmedecek..

sen boykot edersen bida o toptancı da üretici de dahil kimse coca cola almaz,

kimse ticaretten anlamaz gibi konuşmasın,

ticaret işi arz-talep işidiri her zaman bu 2+2=4 dür..

raflarda koli koli lipton ice tealar duruken kimse sormazken,

şuan itibariyle çaykurun didisi kara borsaya düşmüş durumda..

neden peki?

o kadar talep var ki adamlar karşılayamıyorlar, kimse sormasa almasa öyle mi olur??

ben her bulduğumda bergamotlu didiyi koli koli alırım, en az 2 koli..

Geri
Üst Alt