Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Çocuklar için ediyorum bu gece :)

Sen de girme araya bilip bilmeden. Hadi bakiyim..

Biliyorum herşeyi merak etme okuyup anlayabiliyorum . Ama sen herhalde yazdığını anlayamıyorsun insanlara hakaret ederek birşey elde edemezsin. Hadi bakayım felanda diyemezsin bana saygı sınırlarını aşma .

Efendi olmuşsun efendi takıl ki millet efendi sansın ;)

Al işte Albayrak ağzının payını aldı böyle ezilir kalır işte

ayyaş ziya küplere bindi. at gözlükleriyle bakıyor fenere toz konudurmuyor aklınca

Biliyorum herşeyi merak etme okuyup anlayabiliyorum . Ama sen herhalde yazdığını anlayamıyorsun insanlara hakaret ederek birşey elde edemezsin. Hadi bakayım felanda diyemezsin bana saygı sınırlarını aşma .

Efendi olmuşsun efendi takıl ki millet efendi sansın ;)

Sen yazdığın mesajı oku ondan sonra öğret efendiliği, hadi dedim.

Tekrar diyorum.

Neyi belli oldu Osman ? Söylesene bana ? Ne yaptı adam yahu ? Kafanızı yemişsiniz Arkadaşlar.Herşeye Siyasiyi karıştırıyorsunuz.Ayıp, vallaha ayıp.

Enes hocam nediyosun ne siyaseti yaavvv gram anlamam sıyasetten adamı görmuyomusn Ziya bı kufretmedi korumuyo eski yönetici olarak kafayı yemıssınız dıyosun sana ayıp bu adamın nersını koruyosun enes hala yazık yav.Görmuyomusn ağznı açıp beyler ayıp oluyor dedımı 1 kez

Siyaset gözünüzü kör etmiş arkadaşlar.Bu kadar yani.

bu abdulrahim albayraktan anca mahalle muhtari olur.

Aykut istifa eder bizim başkan daha etmez, aha da yazıyorum buraya. :)

Abdurrahim Albayrak'a mustahak zaten bu gece, iyi yaptı Ziya Şengül.

Bu Milyonluk adamlar nasil böyle ezilir büzülür ya :) Ben daha dik ve gururlu dururum lan. Ziya Sengül bana o laflari söyleyecek, yasli masli dinlemem, agzini burnunu canli yayinda kirarim. Gelen gidenden özür diliyor Albayrak :) Affetsin bizi, affet beni abi, özür dilerim abi, büyükler affeder zart zurt. Yazik ya :) O paralarinizdan, gücünüzden utanin lan :) Acayip komik buluyorum bu davranislari :)

yazık cidden trilyonlar sahibi bi adammış ama işte ağırlık, ciddiyet ve zeka olmayınca 5 yaşındaki çocuk gibi azarı yiyip oturdu:)

bugün baya seyler gün yüzüne cikti :)

albayrak sadece insani iliskileri iyi olan birisi...futbol subesine alacaksin bunu futbolcularlar ilgilensin ...liderlik vasiflari 0 hatta eksilerde...

Siyaset gözünüzü kör etmiş arkadaşlar.Bu kadar yani.

Enes kardeşim kusra bakma gerçekten affına sığınarak söyluyorum siyaset gözunuzu kör etmıs dıyosun ama sanırım senın kör etmıs emin ol burda kımsenın sıyaset konsutuğu yok alakası yok olayın konuyu orya getırıyorsun.Üstelik anlamam kaçınırım bu konuyu konusmaktan.

Bu Milyonluk adamlar nasil böyle ezilir büzülür ya :) Ben daha dik ve gururlu dururum lan. Ziya Sengül bana o laflari söyleyecek, yasli masli dinlemem, agzini burnunu canli yayinda kirarim. Gelen gidenden özür diliyor Albayrak :) Affetsin bizi, affet beni abi, özür dilerim abi, büyükler affeder zart zurt. Yazik ya :) O paralarinizdan, gücünüzden utanin lan :) Acayip komik buluyorum bu davranislari :)

İşte bunu ayırt edemeyen insanlar da ilerde bu karaktere sahip oluyorlar sonra. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt