Cristiano Ronaldo, 175 Milyon Euro Karşılığında Al Nassr ile Anlaştı

Ronaldo parayi peşin alır 6 ay sonra kaçar. Clye gidiyor olursak o ara biz alırız.

Son yıllarda yaptığı hatalı tercihlere bir yenisini daha ekleyerek kariyerini mahvetmeye devam etmiş olur.

Anormal bir para reddetmek zor, Ronaldo artık hayatına penaldo olarak devam edecek. Rekabetten kaçtı resmen, muhtemelen eski formundan çok uzak olduğunu farketti diye düşünüyorum o yüzden böyle bir hamle yapmış olabilir. Avrupadan onu alacak tonla takım var.

O parayi artik nerden bulacak. Yaşı zaten daha en fazla 3 sene futbola musait. Bundan sonra kariyer hesabi yapacak da degil. En dogrusunu yapıyor

Anormal bir para reddetmek zor, Ronaldo artık hayatına penaldo olarak devam edecek. Rekabetten kaçtı resmen, muhtemelen eski formundan çok uzak olduğunu farketti diye düşünüyorum o yüzden böyle bir hamle yapmış olabilir. Avrupadan onu alacak tonla takım var.
yok. max 10m ye oynarsa olur.

vay be aboubakar-talisca-ronaldo ha

''amacımız arablar gibi top oynamak, gayrimüslimleri yenmektir''

ahmetnur el-chebi

kariyer hatasını maalesef united 'a geri dönmekle yaptı şu an ise doğru olanı yapıyor.

zaten geçen yazdan beri şampiyonlar liginde mücadele edeceği takım aramaktaydı fakat olmadı.

en olası bayern idi ama onlarda kendisine sıcak bakmadı yani şu ritmi ile şampiyonlar liginde üst düzey takımlarda oynaması zor. ya 3 kuruş için sportinge gidecekti yada 500 milyon euro ile gözlerden uzak bir şekilde futbola veda edecekti.

kurt kocayınca, kuzuların maskarası olurmuş, kral olarak 500 milyon euroyu cebine koymak :ıoıo:

Bu serefsiz Araplara geciren her adami desteklerim. Aslanim benim soyulacak kaz bulmus iste ne güzel.

Geri
Üst Alt