Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.122
- 6.876
- 473
Sampiyonlar Ligindeki bir takıma gitmek istiyorum deyip bizi reddetmemiş miydi agdgghh senin vizyonuna tüküreyim. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım o yüzden reddetmiştir biziSampiyonlar Ligindeki bir takıma gitmek istiyorum deyip bizi reddetmemiş miydi agdgghh senin vizyonuna tüküreyim.![]()
puahaha gustavoda ordaymis![]()
Ronaldo'nun oynadığı futbolla zaten devri bitmiş gibi ama Messi'de henüz öyle bir durum yok hala oynadığı maçlarda en iyisi.Ve Ronaldo Messi devri böylece bitmiş oluyor..
Yaşlandık hakikaten.
Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı. (via:Marca)
Ekli dosyayı görüntüle 184100
maçlara çırılçıplak çıkardım o parayaAdam dünyada kırılmadık rekor, kazanmadık kupa kalmamış. Her gittiği takımda başarılı olmuş. Adını altın harflerle tarihe yazdırmış. Bundan 20 sene sonra bir zamanlar Ronaldo vardı diyeceğimiz adam. Yaş olmuş 37. Neymis kariyerini çöpe atıyormuş.
37 yaşındaki adamı hâlâ bir kaç takım hariç herkes takımında görmek ister. Yıllık 200 milyon alacak adam. Siz olsanız bu fırsatı geri çevirir misiniz? Lütfen mantıklı düşünün.
Takımlarında istemiyorlar sezon başı adam CL'de oynamak için kapı kapı dolaştı resmen kimse istemedi.Adam dünyada kırılmadık rekor, kazanmadık kupa kalmamış. Her gittiği takımda başarılı olmuş. Adını altın harflerle tarihe yazdırmış. Bundan 20 sene sonra bir zamanlar Ronaldo vardı diyeceğimiz adam. Yaş olmuş 37. Neymis kariyerini çöpe atıyormuş.
37 yaşındaki adamı hâlâ bir kaç takım hariç herkes takımında görmek ister. Yıllık 200 milyon alacak adam. Siz olsanız bu fırsatı geri çevirir misiniz? Lütfen mantıklı düşünün.
Adam dünyada kırılmadık rekor, kazanmadık kupa kalmamış. Her gittiği takımda başarılı olmuş. Adını altın harflerle tarihe yazdırmış. Bundan 20 sene sonra bir zamanlar Ronaldo vardı diyeceğimiz adam. Yaş olmuş 37. Neymis kariyerini çöpe atıyormuş.
Bana su an kazandigim paranin 2 katini versinler aninda pilimi pirtimi toplayip giderim mesela. Millet herifin su manyak teklifi kabul etmesine sasiriyor bir de.
Yillik 250 Milyon nedir yahu. Bu teklifi kabul edenden ziyade teklifi veren konusulmali bence. Zira kabul etmeyen kafayi yemistir.