Cristiano Ronaldo, 175 Milyon Euro Karşılığında Al Nassr ile Anlaştı

Yav bu Nihat Kırmızı denen mikrofon aşığı yine nereden hortladı. Hangi sıfatla bu kulüpte görev alıyor bilmiyorum, Fatih Terim son gidişindede damlamıştı yine vitrine. Torrent için tazminatı yok diye yalan söylemiş sonrada kıvırmıştı. Amacı ne merak ediyorum, bugüne kadar hangi başarası var. Abuk subuk açıklamalar dışında me gibi getirisi var acaba?

Normal şartlarda bu teklif reddedilmez derdim de şimdi adam 40'ına gelse Araplar yine bu sözleşmeyi ve bu parayı teklif etmezler diyemiyorum. Yani adam kariyer ayağına 2-3 yıl daha kendini yırtıp sonrasında yatışa geçmeyi de seçebilir. O teklif kafadan bir 5 yıl daha orada duracak zaten.

NŞA'da tabii. Yani petrolün bir anda bitmeyeceğini varsayıyorum.

6 ay 100 milyon sözlesme yapip yazin Avrupaya dönmeye calisirdim.

500 milyon euro kazanacak yani şöyle anlatayım futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'i satın alacak parasi var olacak

Ronaldo'nun zaten bir bu kadar geliri vardır. Futbol hayatı bitse bile devam eder kazanmaya. Kötü kariyer yönetimi olarak bakıyorum. Sen ben için hayır denilmeyecek bir para ama bu onun için geçerli değil.

Böyle bir teklif gercekten varsa ve kabul etmiyorsa o zaman problem var demektir. Bu parayi kabul etmeyecek topcu olmamali.

reklamlardan da 100-200 milyon indirirse toplamda 600-700 milyon euro ile çıkar ordan. gitmeyen cidden gerizekalıdır

@tribundergi
❌DENY - Cristiano Ronaldo, Arap Yarımadası ekiplerinden gelen astronomik herhangi bir teklifi kabul etmediğini ve haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

Geri
Üst Alt