Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar yapmayın
şöyle oyunlara prim vermeyin
Evet bende beğendim oynanış videolarını, verdim şimdi siparişi.
bugün iddaa'ya ne var ne yok bastımHala FM yollamadın?
Siparişi steamden verdim, pc'den oynyacağım. Nerden izlediğimi sorduysan, şuradan izledim birazNerden abi?
Day1 ile digerlerin farki ne? Bir de ps5 upgrade var mi? Yoksa beklerim dahaEkli dosyayı görüntüle 103715
Mediamarktin sitesinden siparis vererek 5 euroluk indirimden faydalandik
Persembe sabahi bu fiyattan gidip alacagim
Ettigimiz kari da ben and jerryse gömecegim ins
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Light upgrade var sadece nexgenlereDay1 ile digerlerin farki ne? Bir de ps5 upgrade var mi? Yoksa beklerim daha
Ama cdyi ps5e atsam oynaniliyor demi? Bazi oyunlarda olmuyormus.Light upgrade var sadece nexgenlere
Gercek patch marti bulur gelecek sene
Day one icinde harita falan var ya
Ufak tefek hediyeler yani
Öyle aman aman gerekli bir sey degil
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Ama cdyi ps5e atsam oynaniliyor demi? Bazi oyunlarda olmuyormus.
Ghostu bitirdim yeni birsey lazim
Steam üzerinden aldıysanız bence bu kadar beklemişken çıkışını bekleyin, gelecek güncelleme ile birlikte hem de sıkıştırılan dosyanın açılmasını beklemeden oynarsınız. Ya da aynı süreyi bulacak derseniz siz bilirsinizaldım lan şerefsizler soydunuz gene beni
3 saate iniyor tam çıkış saatiyle denk geldi.
anlamadım tam steamdan aldım 2 saatten biraz fazla kaldı inmesiSteam üzerinden aldıysanız bence bu kadar beklemişken çıkışını bekleyin, gelecek güncelleme ile birlikte hem de sıkıştırılan dosyanın açılmasını beklemeden oynarsınız. Ya da aynı süreyi bulacak derseniz siz bilirsiniz![]()
Deneme fırsatımız olmadı ama iyi bir pc varsa muhtemelen sorunun cevabı pc. PC'ye has ekstradan bug veya optimizasyon problemleri varsa başka tabi.Oyunu alanlar Playstation 4/5 icin mi yoksa PC icin mi tavsiye eder?
Suan iyi bir gaming bilgisayarim yok o bakimdan Playstation 4 Pro icin mantikli mi diye ogrenmek istedim, cunku elimde PS4 Pro var ve alacaksam oyunu bu konsol icin almayi dusunuyorum. Playstation 5'i suan almayi dusunmuyorum cunku.Deneme fırsatımız olmadı ama iyi bir pc varsa muhtemelen sorunun cevabı pc. PC'ye has ekstradan bug veya optimizasyon problemleri varsa başka tabi.