Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.589
- 2.441
- 998
Elemanın babası demiş zaten benim oğlan sapıktır bunu damat almayın diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Helal erkeeekkkk. İlk defa bu kadar haklı gördüm seniDizi olunca severek izleyip, ayyy behlül kıyamisuu diyorsunuz ama gerçeği oluncaaa aaaa coğrafya kaderr..
reyting rekorları yaptırmayın o zaman dizilere!
Bence direk damadın kendini tombaklasınkızın babasıda intikam olarak damadın annesini kaçırabilir
Abi aynı memlekette eğitim varmış gibi konuştun, şu anki üni mezunları cehalette flama taşır en öndeAhlaksızlık cahillikten geliyor işte
Adam zır cahil ona ahlakı nasıl öğreteceksin
Oy kullanma ehliyeti de lazım
Japonya'da var mesela. En az lise mezunu olmayanlar oy kullanamıyor
Yeri gelmişken Aysun Kayacı falan analım işte
Mehmedim bu işlere akıl sır ermezz.. Hz. Yusufunda eşi senelerce aşk ile peşinden koşmuş. kısmetin ne zaman kapını çalacağını kim bilebilir..abla oglan 15 yil sonra 35 oldugunda sen 62 yasinda olacaksin o zaman ne yapacaksin o oglanin halen sende kalacagini mi zannediyorsun.
düzelttimbir erkek evlenir mi lan?!
Eğitimi çok gözünüzde buyutuyorsunuz. Kimleri üniversitelere gönderiyoruz kimleri liseden mezun ediyoruz bir bilseniz. Ayrıca böyle bir sistem gelirse bazı ailelerin çocuklarını sınıfta bırakmamız için baskı gelebilireğitim seviyesine göre oy katsayısı olsa fena mı olur :d
atıyorum 4 yıllık üni mezununun oyu 1.00, lise mezunu 0,75, ilk okul mezunu 0,50