damadından hamile kalan kayınvalide

Elemanın babası demiş zaten benim oğlan sapıktır bunu damat almayın diye

Cografya kaderdir.

Kız bildigin A101 versiyonu Billie Eilish. Hollywood görseydi, Cuma'ya kalmazdı halbuki.

Anadolu irfanı. He :asd:

Ahlaksızlık cahillikten geliyor işte
Adam zır cahil ona ahlakı nasıl öğreteceksin
Oy kullanma ehliyeti de lazım
Japonya'da var mesela. En az lise mezunu olmayanlar oy kullanamıyor
Yeri gelmişken Aysun Kayacı falan analım işte
Abi aynı memlekette eğitim varmış gibi konuştun, şu anki üni mezunları cehalette flama taşır en önde 😂

Netflix uyuma netflix. Her yıl 3 sezon dizi çıkar bu irfanı yüksek topraklardan..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abla oglan 15 yil sonra 35 oldugunda sen 62 yasinda olacaksin o zaman ne yapacaksin o oglanin halen sende kalacagini mi zannediyorsun.

abla oglan 15 yil sonra 35 oldugunda sen 62 yasinda olacaksin o zaman ne yapacaksin o oglanin halen sende kalacagini mi zannediyorsun.
Mehmedim bu işlere akıl sır ermezz.. Hz. Yusufunda eşi senelerce aşk ile peşinden koşmuş. kısmetin ne zaman kapını çalacağını kim bilebilir..

Herşey alın yazısı kaderimizi değiştiremeyiz

Damat 21 yaşındaymış. Ulan 21 yaşında bir erkek evlenir mi lan?!

Saf, namuslu ve ahlaklı, dini bütün anadolu köylüleri bunlar.

+Memnun musun damadından kız?
-Yani bilmiyorum daha iyi olabilir.

şimdi hatırladım amerigada herifin biri vardı hem anasını hem kızını hamile bırakmıştı.

Bu ülkenin sorunu toplumsal çürümüşlük.
Benliğimizi, kültürümüzü, insanlığımızı kaybetmişiz.
Saygı, sevgi, hoşgörü, utanma vb. etik değerler yok oldu gitti.
Babalarımız analarımız mı bize öğretemedi, biz mi öğrenemedik bilemiyorum.
Geçmişte de buna benzer çarpıklıklar olmuştur. Ancak bu kadar yüzsüzlük fazla.

90 larda TV ler için toplumun ahlâkını bozuyor dendi.
2000 lerde diziler için söylendi.
Şimdi de sosyal medya için söyleniyor.

Hepsinin etkisi vardır. Ancak bilinçsiz üremenin etkisi daha büyük. Evlenme yeterliliği olmayan, çocuk sahibi olmaması gerekenler üredikçe daha da kötülerini yaşayacağız.

eğitim seviyesine göre oy katsayısı olsa fena mı olur :d

atıyorum 4 yıllık üni mezununun oyu 1.00, lise mezunu 0,75, ilk okul mezunu 0,50
Eğitimi çok gözünüzde buyutuyorsunuz. Kimleri üniversitelere gönderiyoruz kimleri liseden mezun ediyoruz bir bilseniz. Ayrıca böyle bir sistem gelirse bazı ailelerin çocuklarını sınıfta bırakmamız için baskı gelebilir😄 diploma iptalleri olabilir

Geri
Üst Alt