Davet Gelirse Galatasaray Avrupa Süper Ligi'ne Katılmalı mı?

Yahu zaten şampiyonlar ligi direkt katılım olayını kaybettikten sonra zor

davet gelirse diye revize ettim sanki istiyorlar da biz düşünüyoruz gibi bir hava oluşmasın

Konu mu düzelte düzelte derin GSC istedigi seviyeye getirmis durumda. Bir daha konu acmayacagimi kamuoyuna bildirmek isterim. Konu benim icin bitmistir.

Teklif gelirse (ki Taraftar çokluğu nedeniyle avantajımız var) dakika düşünmeden teklifi kabul etmek gerekir. Kirli düzenlerini alsınlar başlarına çalsınlar. İstedikleri kadar şampiyon olup istedikleri kadar yıldız da takabilirler :)

konunuz çok operasyon geçirdiği için özür dileriz

yönetim
Konumu
2C0F80BB-01AE-4D72-ABFD-5C4AAD90928B.jpeg

Için GSC yönetimine teşekkürlerimi iletmek istiyorum sevgiler saygılar

Averaj takımı felan deniyor da büyük işe giriyorsan yatırımını da büyük yapacak ve büyük düşüneceksin.
Ama tabi mevcut borçlar bu yönden elimizi kolumuzu bağlıyor.
Yoksa Şener, Ömer, Akbaba felan oynarsa tabi averaj takımı olursun. Zaten takım şu haliyle acayip alternatifsiz bir kadroya sahip
Bu işe gireceksek vizyoner( gerçek anlamda ), plan ve program yapmasını bilen bir yönetimle girmeliyiz.
Düşününce heyecanlandırıyor tabi ama dediğim gibi maddi sıkıntı çok önemli sorun.
Bir de mesela bu lige katılmamız halinde süper ligden çekileceğiz . UEFA'nın ffp şeysi ve yaptırımları da kalkar herhalde bu durumda.
Takımlar bildiğin yeni bir federasyon kuruyorlar gibi oldu böyle.Tuhaf gerçekten. Organizasyon ileride patlar mı onu da kestiremiyorsun

Ah keske katilabilsek, sevinc gozyaslariyla kutlarim. Galatasaray malesef her zaman o yuce o kutlu potansiyelinin altinda kaldi ne yazik ki.. Hak ettiğimiz seviyeye ulasmak icin altin tepside sunulan bir firsat olur.. Kurucumuz Ali Sami Yen ve 2.kurucumuz Sn. Unal Aysal'in ortak mottosu ortak hayali gerceklesmis olur.

Nba gibi haksız rekabete karşı oluşum yapılırsa gayette 3-5 sene sonra kafa kafaya gelebiliriz.

5 milyonluk futbolcu almak bile lüks iken basıp parayı alabiliriz 😄

Acaba avrupa süper liginin durumdan haberi var mı?
Şu başlık antuda açılsa millet ağır dalga geçer.burda ciddi ciddi tartışılıyor

Acaba avrupa süper liginin durumdan haberi var mı?
Şu başlık antuda açılsa millet ağır dalga geçer.burda ciddi ciddi tartışılıyor
Biz demiyoruz zaten adamlar haber yapıyor
Bakın bakalım Türkiye'den başka takım yazmışlar mı ?

Giants of Europe like Barcelona, Liverpool, Manchester United and Bayern Munich would naturally be targeted.

But there is also an interest in the likes of Celtic, Galatasaray, Ajax and even Red Star Belgrade because of their large followings across the world.

bize para felan vermezler saçmalamayın ahahahha

Geri
Üst Alt