- 8 Temmuz 2015
- 35.804
- 70.650
- 3.893
Ama bizden daha fazla para istiyolar kingdaşF1e ist pistini katmak icin pistin haklarina sahip firmanin para bastırması gerekiyor. O da o parayı geri kurtaramam diye bastırmayınca katılmıyoruz. Ekonomik yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bizden daha fazla para istiyolar kingdaşF1e ist pistini katmak icin pistin haklarina sahip firmanin para bastırması gerekiyor. O da o parayı geri kurtaramam diye bastırmayınca katılmıyoruz. Ekonomik yani.
Ben olsam ben de bizden fazla isterdimAma bizden daha fazla para istiyolar kingdaş

davet gelirse diye revize ettim sanki istiyorlar da biz düşünüyoruz gibi bir hava oluşmasın
davet gelirse diye revize ettim sanki istiyorlar da biz düşünüyoruz gibi bir hava oluşmasın
konunuz çok operasyon geçirdiği için özür dilerizKonu mu düzelte düzelte derin GSC istedigi seviyeye getirmis durumda. Bir daha konu acmayacagimi kamuoyuna bildirmek isterim. Konu benim icin bitmistir.
Konumukonunuz çok operasyon geçirdiği için özür dileriz
yönetim
Ne alaka?Paranin kopegi olmadik allaha sukur
Sanki para senin cebine girecek gibi tepki gostermen olayin baska ilginc bir tarafi.
Yabanci basin yaziyor biz uydurmadik kardes Mirror, Sun, vs. atti bu iddiayi ortaya.Acaba avrupa süper liginin durumdan haberi var mı?
Şu başlık antuda açılsa millet ağır dalga geçer.burda ciddi ciddi tartışılıyor
Biz demiyoruz zaten adamlar haber yapıyorAcaba avrupa süper liginin durumdan haberi var mı?
Şu başlık antuda açılsa millet ağır dalga geçer.burda ciddi ciddi tartışılıyor