# David Villa

Madrid Costa'yı satacak, Muhtemelen Villa as santraforları olur. Gerci Barca'da bırakmayabilir. Malüm adamların doğru dürüst santraforu yok, en azından su anda Barca'da Villa ayarında bir santrafor yok diyebiliriz.

Madrid Costa'yı satacak, Muhtemelen Villa as santraforları olur. Gerci Barca'da bırakmayabilir. Malüm adamların doğru dürüst santraforu yok, en azından su anda Barca'da Villa ayarında bir santrafor yok diyebiliriz.

Villa kiralik degil. 2,5 Milyon(!!) gibi bir bonservis ile geldi Atleticoya. Adamlar Chelseaden Costaya karsi Torres+para istemis diye okudum ben bir yerde gecen.

Hayırli Olsun

David Villa kesin bizde

Umarim faydalı olur

Zaragoza'dan beri takipteyim.Drogba'dan sonra harikulade bir hamle olabilir.

Hayırlı olsun. Seneye 30 golü var.

Kesinlikle 1 yabancı almalıyız forvete.Villa mükemmel olur da Diego Costa'yı satacak Atletico bize verir mi?Arda'yı da aldılar elimizden vicdansızlar.

Evet beyleer.

Bruma-Burak-Villa

şeklindemi oynarız

Bruma-Villa-Burak

şeklindemi.

Anladım kardeş. Bakalım 4-2-1-3mü olacak 4-2-3-1mi görecez. (adam daha gelmedi yahu)

Ne oldu da hortlattınız başlığı bir gelişme mi var.

Eğer ki olursa çok sevindirici olur. Kanat özelliği olan bir forvet çok şey katar takıma.

Sakatlıgı veya baska bir sorunu yoksa,düzenli sekilde oynarsa 23 golün altında atmaz.

arda işe yarasın burak'ı atletico'ya aldırsın villa'yı alalım

Muslera

Koray-Semih-X-Telles

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Villa

Burak

Şampiyonlar ligi kadrosu olur.​

Mevlüt Erdinç

David Villa

Burak Yılmaz

Umut Bulut

2 araya kaçan, 1'i sol forvet ve teknik, diğeri topla az oynaması gereken forvet

1 çalışkan ama top tekniği zayıf

1 ortalama/ her özelliği vasat forvet

olur.

Olumsuz gibi yazdım ama bu lige fazlası ile yeter.

Çünkü önemli olan açmazı çözmesi.

Açmaz : Burak'ın sağ Sneijder'in sol forvet oynaması.

Gelirse Kanat oynayacagı kesinde Fw kanatımı Os kanadımı.

Hem kanat hem ST oynayabilir duruma göre

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt