Demirören, kupayı iade etme kararı aldı

Cevap: Demirören, kupayı iade etme kararı aldı

Bjk ve İbb'nin oynadığı kupa finali geçersiz sayılırsa, G.antep ve Kasımpaşa finalist kabul edilir, G.antep ligi fener ve trabzon düşerse 2.bitireceğinden, K.paşa 2.ligte oynayacağından, Galatasarayımız Uefa'ya katılırsa ne hoş olur ne hoş...

Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu şikeden değilde usulsüz transferden sorgulamaya alındı.(Birkaç yerde gördüm ama birşey anlamadım :))

Mahkemeye sevk edilen Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu'nun da aralarında olduğu 5 kişi 'Şike yapmak' suçundan nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Tff başkanı bile bizim bildigimizi biliyor yöneticinin bilmemesi normal ;)

hemşerim yapma etme . tff başkanına delilleri vermiyor olabilirler ama o biliyor neler olduğunu. ayrıca avukatları mahkemede suçlamaları bilmeden mi savunma yaptı sence ? :D

İlk duyunca bravo demiştim, fakat sonradan yahu beşiktaş sov mu yapıyor dedim?

Niye?

Madem kupayı istemiyorsunuz, alın kupayı, aklanıncaya kadar istemiyoruz diyorsunuz peki bu kupayla gidilen avrupa, uefa kupası maçlarına da çıkmıyoruz demeniz gerekmez mi?

hemşerim yapma etme . tff başkanına delilleri vermiyor olabilirler ama o biliyor neler olduğunu. ayrıca avukatları mahkemede suçlamaları bilmeden mi savunma yaptı sence ? :D

O adamda Malatya'lı :) Ben gördüğümü söyledim böyleymiş tartışmaya gerek yok demedim :)

Şok Şok Şok Son dakika son dakika son dakika;

Beşiktaş'ın kupayı iade etmesi sonucu, fenerin elindeki kupanın da gideceğinden korkan fenerliler lig kupasını topuk yaylasında ki ormana gömdü. Federasyon yetkilileri işkence yaparak da olsa bilgi alamadıklarını ne yaptılarsa da kupayı gömmeye engel olmadıklarını dile getirdiler. Gömülen kupa jandarma nezdinde aranıyor.

:)

(alıntıdır)

Fenerlilere bak hemen süper kupadanda çekilsin demişler hak etmeden 2 kupa almak... Alışkanlık olmuş..!

X-Tray cihazından geçerken Türkiye Kupası öttü onu iade ettiniz de, cihaz hala ötmeye devam ediyor. Bir de şu UEFA Avrupa Ligi bileti ve Süper Kupa'ya katılım biletinizi de alalım işlem tamam olsun. (Süper Kupa finali de oynatılmamalı, kararlar netleştikten sonra oynanacaksa oynanır. Şampiyonu belli olmayan bir ligle, şampiyonu belli olmayan bir kupayı birleştirerek ortaya şampiyonu belli olan bir kupa çıkartmaya çalışıyorlar ki bu kimyasal reaksiyon kanunlarına bile aykırı, bırakın hukuk kanunlarını)..

oguz altay lafi koyduuuu

X-Tray cihazından geçerken Türkiye Kupası öttü onu iade ettiniz de, cihaz hala ötmeye devam ediyor. Bir de şu UEFA Avrupa Ligi bileti ve Süper Kupa'ya katılım biletinizi de alalım işlem tamam olsun. (Süper Kupa finali de oynatılmamalı, kararlar netleştikten sonra oynanacaksa oynanır. Şampiyonu belli olmayan bir ligle, şampiyonu belli olmayan bir kupayı birleştirerek ortaya şampiyonu belli olan bir kupa çıkartmaya çalışıyorlar ki bu kimyasal reaksiyon kanunlarına bile aykırı, bırakın hukuk kanunlarını)..
Aynen katiliyorum, bu nasil is gecen yilin Turkiye kupasi olmadan Super kupa finaline mi cikacaklar? Hadi aldilar Super Kupayi da diyelim, o nasil olacak:)

Süper kupa finali devre arasına ertelenebilir hem o zamana kadar kim suçlu kim suçsuz belli olur.Aslında 2 takımın da suçlu olduğu o kadar belli ki.:D

Böylece şike klüp dışı gelişen bir şey mesajı verip sadece kupayı iade etmekle sıyırma hesabındalar...

Şov yapma, sıkıyorsa Avrupaya da gitme o zaman helal olsun diyeyim

Avrupa hakkınızdan vazgeçin de görelim.Bunlar şova yönelik hareketler

belki şov felan yaptılar ama . el bombasının pimini çekip aydınların eline verdiler.

Yapılan şey küçümsenecek birşey değil, neden Avrupa kupalarına katılma haklarından da vazgeçmiyorlar demek bence gereksiz.

FEner 'den bu davranışın 10 'da birini gördünüz mü? Adamlar Süper Kupayı oynamadan kazanma derdinde şimdi.

Geri
Üst Alt