Demirören'den Yabancı Sınırı Açıklaması

değişiklik olacağını zannetmiyorum seneye. yerlilere önem vermeliyiz yaz transfer döneminde. en fazla 6 yabancı bulunduralım derim. kaleye onur defansa da ömer'i alıp arkamıza yaslanalım.

Onur

Veysel-Ömer-Semih-Alex

Melo-Selçuk

Hajrovic-Sneijder-Ontivero/Bruma

Burak

Kuralım şöyle bir kadro rahat edelim bu seneki gibi olmasın.

lan dallama, kısıtlama getirirken 18 kulüp imza mı verdi..

senin yedi sülaleni..................

ne biçim bi mahlukatsın lan sen..

6-0 kazanılan maç'dan ve oyuncuların iyi oynamaya başladığı her dönemden sonra BAZI kesimin çıkıp ntvspor veya basın toplantısın da konuşma yapması gerçekten manidar.

değişiklik olacağını zannetmiyorum seneye. yerlilere önem vermeliyiz yaz transfer döneminde. en fazla 6 yabancı bulunduralım derim. kaleye onur defansa da ömer'i alıp arkamıza yaslanalım.

Onur

Veysel-Ömer-Semih-Alex

Melo-Selçuk

Hajrovic-Sneijder-Ontivero/Bruma

Burak

Kuralım şöyle bir kadro rahat edelim bu seneki gibi olmasın.

Bruma ve Lucas ayrı tarzda oyuncular ileride ikisini de kullanmak daha mantıklı olur ama bu 2-5 veya 3 senelik bir süreç.

pro lisansı olmayanların antrenörlük yapıp yapamaması konusunda tüm 18 kulübe danıştılar mı acaba?

mesela sergen takıma çok katkı verdi. sergen olmasa(pro lisansı yok sonucta) başka bir antrenör olsa bu kadar çıkış yakalayamayabilirlerdi. e o zaman diğer 17 kulüp mağdur olmuyor mu kurala aykırı iş yapılırken. ülkenin her şeyi her kurumu yalan dolanla çalışıyor yemin ederim. reziliz

Bir konuda haklı, eğer bir kulüp bile kabul etmezse tahkime gidilir. Oradan çıkan sonuç da kararın devamı olur. İşin sonunu zaten en baştan ayarlamışlar..

cidden buna inanıyormusun. tahkim falan hikaye. TFF nin hiçbir kulübün istemesine gerek kalmadan kuralı kendi değiştirme hakkı var. belki devre arası olsa oyun devam ediyorken kural değişmez diyerek sorun olabilir ama gelecek sene için TFF istediği an kuralı değiştirebilir. Ancak sorun şu ki bu tüpçü kuralı değiştirmek istemiyor. ancak 18 kulüp isterse değiştiririm demek ben istemiyorum demektir.

Turkiyede biri ölse uzulmeyecegim biri var bilin bakalim kim.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muslera

Veysel Semih Koray Telles

Melo Selcuk

Kanat Wes Emre

Burak

5 yabancili kadroooo :(

* LG G2 Tapatalk *

fenerbahçemiz zarar görür amannn fenerbahçemizin Avrupa kupa cezası bitsin düşünürüz

Düşür ulan hıyar.Para bizde zaten seneyede gökhan inleri alırız orta sahaya.Nasılsa defolman çok yakındır daha sen dur uefa napacak sana.

Biz pardon diyelim 3 yıl olduğunu bilmiyorduk diyelim belki vazgeçerler ?

Adam demezmi kardeşim sende kabul ettin diye

seneye tolga, arda, g.inler, nuri, derdiyok hatta abartıyorum mesutu transfer etsin başkan. parayı basın bunlara süpürelim lige ambargo koyalım!

Keşke çıktığın yere beton dökselerdi de orada patlasaydın.

Bu sınırlama 18 kulübün başkanlarının onayıyla mı yapıldı ne saçmalıyorsun sen be adam ? 1) RTE 2) Aziz 3) Bu yahu. Sabır sabır dedik çatladık resmen.

İtiraz edecek tek kulüp belli. Şikebahçe karara itiraz etmesin ama yerine 10 anadolu takımı itiraz etsin karar değişmezse ben de bişey bilmiyorum. Bu nasıl mantık arkadaş, nerde demokrasi kavramı? Şikeciler dışındaki kulüpler sadece danışma organı, padişah ne derse o..

şu ülkede geberseler gram üzülmeyeceğim 3 tane sözde adam var;

1 - YD

2 - RTE

3 - AY

Geri
Üst Alt