Derbi Biletleri Dün Satışa Çıktı

Cevap: Derbi Biletleri Dün Satışa Çıktı

200 lira olanlar bide orta ücrette sıınıfına giriyor.

satıslar ne alemde acaba duyumu olan var mı.60 100 bıttıgını bılıorum 200 lerde bıter de dıerlerı ne alemde.butun maraton bos seyretmeyelım gene macı

vay be NANCY bile ucuz satıyor biz utanalım:o

tamam nancy kucuk bi takim Galatasaray tabi daha pahali satacak ama mesala lyon-rennes maci orta taraflardan 35 euro verdim izledim , psg-montpellier maci yine ortadan kale arkasi degil 40 euro ya aldim ,paris-benfica macinin en pahali bileti 200 euroydu ;)

200lüklerinde bittiği soyleniyor

Kategori 1 biletleri bitmiş.

Sanırım yine şöyle bir görüntü çıkacak

Kale arkaları full, en üst katlar full ama en alt tribünler seyrek.

Öyle ya da böyle dolacak stat. Ama Fenerbahce maci yüzünden. Bilet fiyatlari cok sacma. Sanki dünyanin en zengin ülkesiyiz anasini satayim. Bu fiyatlarla derbiler haric asla stat dolmaz. Seneye de dolmaz.

Evet. Zaten bakarsan resimden çok fazla değil 700lük biletler ; 213 ve 200 nolu bloklar.

B_7ffade4cb8bba7906b26e3624f5d15ed.jpg

Şu ana kadar biten yerler ;

maratonların hepsinin bitmesi lazım.baska türlü boktan bir görüntü olusuyor.baskı maskı olmaz dolmazsa maratonlar

Bu mac kesinlikle dolacak. Diger maclarda bos kalir ama. Yönetim bu fiyatlara bir ceki düzen vermeli, gelecek sezon icin de heycan yaratan bir kadro kurmali. Yoksa imkani yok o stat dolmaz.

Beyler kombine biletler de var onları da hesaba katarsak şuan stadın %75 hatta %80 i dolmuş durumda.

Desibel rekoru kiramazsak yuh bize :)

Bu gri renkli "117 ve 217" numaralı rakip takım taraftarlarının altındaki bloklara seyirci alınmayacak mı acaba ?

Beyler kombine biletler de var onları da hesaba katarsak şuan stadın %75 hatta %80 i dolmuş durumda.

Kombineler de dahil zaten, arkadaşın verdiği resimdeki grafik tamamen dogrudur. Muhtemelen bugun kategori 5 de bitecektir. Çünkü öglen baktıgımda hepsi boştu simdilik 3 tane kalmış

Ama esas önemli olan kategori 4 ve 2 lerin bitmesidir. Yoksa güzel bir görüntü çıkmayacak

Geri
Üst Alt