- 12 Şubat 2011
- 3.891
- 3.084
- 1.563
köhn avrupa kadrosuna yetisseydi boey kalsaydi avrupa final olurdu bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gene zor yav - ortasahanın ileri hatla bir oyunu tam olarak yok gibi bana göre.köhn avrupa kadrosuna yetisseydi boey kalsaydi avrupa final olurdu bence
orası belli olmaz - boey 1.5sene cılız sayılırdı.Boey ile atletizm açısından benzer bir dinamiğe sahip gibi. Boey fizik olarak daha sürklase ediyor idi, Köhn ise daha teknik bir isim.
Elbette henüz 25 yaşında olduğu düşünülür ise gelişmeye açık, ben sadece iki isminde mevcut halleriyle olan farklarına değinmek istedim üstadım naçizaneorası belli olmaz - boey 1.5sene cılız sayılırdı.
kumaşı iyi olduğundan işlenirse destroyer bir bek potansiyeli var.
itiraz yok üstadım-zira inanılmaz beklentim olan bir trasnfer olduğu için baya patlama yapsın istiyorum.Elbette henüz 25 yaşında olduğu düşünülür ise gelişmeye açık, ben sadece iki isminde mevcut halleriyle olan farklarına değinmek istedim üstadım naçizane![]()
Yani bizim için hedef böyle potansiyel barındıran isimleri kazandırmak, Eyüp, Gökdeniz, Derrick gibi gibi. Keza Victor ve Tete yine. Hepsi Sacha gibi 30m kazandırmasa dahi doğru politika bence budur. Elbette bu yapılanmaya Dries gibi karakter koyacak tecrübeli isimler eklenmeli, doğru bir harmanlama ile sonuç bu sezon ve bir önce ki sezon olduğu gibi olumlu oluyor üstadım. Derrick için hoş gelmiş diyelim tekrar, güzel bir başlangıç oldu.itiraz yok üstadım-zira inanılmaz beklentim olan bir trasnfer olduğu için baya patlama yapsın istiyorum.

Söylemin çok erken gibi geldi.Daha iyi olsun temennisinde bulunalımbohiyin yarısı etmez ama fena degil iş görür şimdilik
boey top klas yav umarım daha iyisi olur da ihtimal çok az tabiSöylemin çok erken gibi geldi.Daha iyi olsun temennisinde bulunalımUnutma ki Boey'de top oynayamıyordu& tercih edilmiyordu.
Transfer basarisi denilebilir. Maliyeti cok iyi bi kere
Top klasta ; 2 gün önce kadroya dahi giremediği günlerden geçti. Hemen unutmayalım lütfen.Takımdan gönderilecekti. Torrent Bey tarafından.Unutmayalım unutturmayalımboey top klas yav umarım daha iyisi olur da ihtimal çok az tabi
öyle ama marjinal bir istisna adamTop klasta ; 2 gün önce kadroya dahi giremediği günlerden geçti. Hemen unutmayalım lütfen.Takımdan gönderilecekti. Torrent Bey tarafından.Unutmayalım unutturmayalım![]()