# Derrick Köhn

köhn avrupa kadrosuna yetisseydi boey kalsaydi avrupa final olurdu bence

köhn avrupa kadrosuna yetisseydi boey kalsaydi avrupa final olurdu bence
gene zor yav - ortasahanın ileri hatla bir oyunu tam olarak yok gibi bana göre.

ama çok daha umutlu olurduk %100.

hala umudum var-havayı yakaladık mı Winner bir takım oluyoruz. Kura şansı önemli

Boey ile atletizm açısından benzer bir dinamiğe sahip gibi. Boey fizik olarak daha sürklase ediyor idi, Köhn ise daha teknik bir isim.

Boey ile atletizm açısından benzer bir dinamiğe sahip gibi. Boey fizik olarak daha sürklase ediyor idi, Köhn ise daha teknik bir isim.
orası belli olmaz - boey 1.5sene cılız sayılırdı.

kumaşı iyi olduğundan işlenirse destroyer bir bek potansiyeli var.

orası belli olmaz - boey 1.5sene cılız sayılırdı.

kumaşı iyi olduğundan işlenirse destroyer bir bek potansiyeli var.
Elbette henüz 25 yaşında olduğu düşünülür ise gelişmeye açık, ben sadece iki isminde mevcut halleriyle olan farklarına değinmek istedim üstadım naçizane :love:

bu adam her mac böyle oynarsa >boey

Elbette henüz 25 yaşında olduğu düşünülür ise gelişmeye açık, ben sadece iki isminde mevcut halleriyle olan farklarına değinmek istedim üstadım naçizane :love:
itiraz yok üstadım-zira inanılmaz beklentim olan bir trasnfer olduğu için baya patlama yapsın istiyorum.

itiraz yok üstadım-zira inanılmaz beklentim olan bir trasnfer olduğu için baya patlama yapsın istiyorum.
Yani bizim için hedef böyle potansiyel barındıran isimleri kazandırmak, Eyüp, Gökdeniz, Derrick gibi gibi. Keza Victor ve Tete yine. Hepsi Sacha gibi 30m kazandırmasa dahi doğru politika bence budur. Elbette bu yapılanmaya Dries gibi karakter koyacak tecrübeli isimler eklenmeli, doğru bir harmanlama ile sonuç bu sezon ve bir önce ki sezon olduğu gibi olumlu oluyor üstadım. Derrick için hoş gelmiş diyelim tekrar, güzel bir başlangıç oldu.:hat::love:

Biraz Boey'in ilk zamanları gibi geldi. Çok iyi değil ama uğraşan, didinen adam görünümünde. Boey'in zaten 2 yılda aldığı yol, geldiği nokta inanılmaz. Çocuk terminatör oldu resmen. Darısı bu kardeşimize.

UEFA'nın aptalca uygulamalarından dolayı yararlanamayacak olmamız çok üzücü

Transfer basarisi denilebilir. Maliyeti cok iyi bi kere

Çok bahsedilmiyor ama bu adamın transferi için güzel bir taktik uygulandı. Avrupada transfer penceresi kapandıktan sonra bu adama teklif yaptık. Normalde muhtemelen bekleyenleri adamı bedavaya almak için yıl sonunu bekliyordu. Rakipsiz bir şekilde teklifimizi aldık, kimse de karşı teklif yapamadı.

Her oyuncuyu 3'e alıp 30'a satalım psikolojisi de iyi değil oyuncuya da gereksiz beklenti baskı oluşturuyor bazen düşük maaşlı 3-4 sene idare etsin yeter diye de bakılmalı.

boey top klas yav umarım daha iyisi olur da ihtimal çok az tabi
Top klasta ; 2 gün önce kadroya dahi giremediği günlerden geçti. Hemen unutmayalım lütfen.Takımdan gönderilecekti. Torrent Bey tarafından.Unutmayalım unutturmayalım:)

Top klasta ; 2 gün önce kadroya dahi giremediği günlerden geçti. Hemen unutmayalım lütfen.Takımdan gönderilecekti. Torrent Bey tarafından.Unutmayalım unutturmayalım:)
öyle ama marjinal bir istisna adam
boey gibi adam 20 yıl gelmeyebilir o ihtimal daha fazla

İlk maçında iyi izlenim bıraktı genel olarak.

Topla ilişkisi bizim seviyemiz için yeterli gözüküyor.

Çevik ve hareketli bir oyuncu ve oyun içi aktifliği de gayet iyi.

Hücum özelliklerinden emin gibiyim. Savunma için durumu takımla uyumu daha çok arttıktan sonra görmek lazım.

Deplasman maçına göre gayet iyi oynadı. İçeride de görelim.

Boey gitmeseydi biri savunma diğeri hucüm konusunda çok iyi iki bekimiz olabilirdi.

Geri
Üst Alt