# Derrick Köhn

ilk geldiğindeki gibi dibe doğru pas aldığında dip çizgiyi zorlamıyor - özgüveni kırık biraz.

Bi pozişın var

Top havadan geliyodu

Bomboştu

Bomboş ya

O topu gitti kafayla rakibe verdi

Hele duran toplarda yayın oraya düşen toplara sürekli vurması,vurduğu her topun da tribüne gitmesi,gittikten sonra suratının o şekli falan

Allah rızası için bizi sal

Köhn maalesef tam vurun kahpeye durumunda.

Ben demiyorum ki uçuyor kaçıyor bu herif.

Ama dünkü maçta elinden geleni yaptı ve güzel işler de yaptı. Takımın geneli döküldü ya dün.

Dün Barış Alper mesela, köhn'den daha kötüydü abicim. Hiçbir işe yaramadı. Ama yine Köhn'e ana avrat söv gitsin anasını satayım

Gerçekten takım geriden çıkarken elinden geleni yapıyor, oyuna genişlik kazandırıyor doğru bir pozisyonda topu bekliyor, doğru yerlere koşu gösteriyor.

Mesela dün gol yedikten hemen sonra Sara topu aldığında Köhn orada güzel bir koşu gösterdi. Köhn orada topla buluştu sonrasında Torreira nın güzel direğin çok az farkla yanından dışarı giden şutu gelmişti

Ekli dosyayı görüntüle 258086

Veya gol pozisyonun hemen öncesinde Abdülkerim topu aldığında oyunu genişletmiş topu bekliyor Köhn orda ama Abdülkerim orada Köhn ü düşünse topu çok rahat çıkarabileceği bir boşluk var önünde Abdülkerim orada merkeze kat etmeye çalıştı sonra Nelsson a döndü Jelert topu rakibe çarptırınca işte orada Köhn ün hatası geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 258087

Köhn işin hücum tarafında hep doğru şeyleri yapmaya çalışıyor gerçekten ama işin savunma tarafından bir haber. Jelert topu rakibe çarptırdığı pozisyona Köhn nerde duruyor iyi bir bakın. Çünkü gerçekten ben ilk başta fotoğrafta Köhn ü bulmaya zorlandım

Ekli dosyayı görüntüle 258088

İşin savunma tarafında bir haber sol bek oyuncusuyla oynanmaz Okan Hocanın oyunu. İşin ilginç yanı bu Köhn ün suçu değil. Çünkü Köhn Hannover de üçlü savunma da sol kanat/bek gibi gayet de güzel katkı veriyordu yine bu yaptığı genişlik kazandırmayı yapıyordu bindirmelerini gösteriyordu ama Okan Hoca onu transfer ettirip dörtlü savunmanın sol beki olarak rol verdi

İşin tek sıkıntısı da dörtlü savunmada oynamamız da değil açıkçası. Okan Hocanın oyun planı çok riskli bir oyun planı önde baskıya çok adamla gittiğimiz rakibe de geçiş hücumu şansı verdiğimiz bir oyun planında bek oyuncularından gerçekten müthiş bir geçiş savunması katkısı vermesini bekleriz. Defansta pozisyon almasını bilecek rakibe yakın sert bir savunma yapacak o pozisyonu orda bitirecek 2 bek oyuncusuyla oynamamız gerekiyor ama biz gidip savunma tarafında bu kadar bi haber sol kanat/bek getirip adepte olmasını bekliyoruz

Köhn bu kadar işte gerçekten ucuz etin yahnisi diyebileceğimiz bir oyuncu, korkunç savunma zaafiyeti yaratıyor. 25-26 yaşına gelmiş bir oyuncuya bu saatten sonra defans yapmayı öğretebileceğimizi de sanmıyorum açıkçası

İşin ilginç yanı şu Boey gitti Köhn ün gitmesi gündeme geldi bir sürü sağ ve sol bek ismi yazıldı bize şimdiye kadar yalnız aralarında bu geçiş savunmasını çok iyi yapabilir dediğim tek isim Wan-Bissaka ydı onun haricinde ya hücumcu bekler ya üçlü savunmanın kanat/bekleri filan yazılıyor çiziliyor sürekli

Okan Hoca ya gerçekten nasıl bir oyun oynatmak istediğinden emin değil ya da fazla iyimser oyuncu transferi konusunda oyuncunun yaratacağı zaafiyetleri hiç düşünemiyor
Beni dahada endişelendiren top rakipin önüne gideceği belli olsa bile geriye ilk saniyelerde yavaş koşması

Burda iyi anlaşılıyor. Resmen 2-3 saniye sonra uyanıyor gibi. Hemen reaksiyon gösterse 100% yetişirdi

Son düzenleme:
Beni dahada endişelendiren top rakipin önüne gideceği belli olsa bile geriye ilk saniyelerde yavaş koşması

Burda iyi anlaşılıyor. Resmen 2-3 saniye sonra uyanıyor gibi. Hemen reaksiyon gösterse 100% yetişirdi

İşte Abdülkerim topla çıkarken, Sara topla buluştuğunda hücum tarafında bu kadar istekli koşuları gösteren oyunu genişleten Köhn iş defans tarafına gelince sanki amaan ben mi koşacam oraya kadar der gibi tripleri var

Savunmayı yapamadığı, farkındalığı olmadığını geçtim adam savunma yapmaya/ koşup yetişmeye de üşeniyor gibi benim canımı sıkan da bu sanki takımın yıldızı da Köhn savunma yapmaktan kaçıyor

Ya yediğimiz 2. gol orada stoperimizden biri hava topuna çıkmış Köhn gelip orayı kapatacağına bir ileri adım atıyor bir geri adım atıyor filan

resmen savunmamızın sol tarafı S.O.S veriyor

sanıyorum adekugbe bile daha iyi topçuydu yaw :d

Kaportacı herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam titriyor ya titriyor. Zangır zangır titriyor ne yapacağım diye top gelince.

amatör ligde dahi oynayamaz, olmayan özgüveni gitmiş. Hermen gönderin takımdan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt