Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Takımın birinci forvetini 5 milyona vermezler herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagneyi 7,5 kitleyip babeli forvet kullansak olmaz mi kmkiMuriq 20 ye satılıyor, Diagne 5 e mi gitsin?
Babel e dedirtme şimdi.Diagneyi 7,5 kitleyip babeli forvet kullansak olmaz mi kmki
Bu sene her turlu iş yapar babel. Ama kanatta dğlBabel e dedirtme şimdi.
Babel i gram sevmiyorum. En çok muhalefet ben oldum geleceği zaman. Biliyordum böyle olacağını.Bu sene her turlu iş yapar babel. Ama kanatta dğl
Aynen bu kadar kötü değil çok kötüKatılmıyorum.
Hele taraftar istiyor diye alınan oyuncu olduğu düşüncesi tamamen yanlış. Taraftar herhangi bir forvet istedi o sene. Çünkü sezona forvetsiz girildi, forvet yoktu. Devre arasında ellerinde 10 milyon ile 1 ay boyunca forvet bulamadılar gidip son gün bütün parayı Diagne'ye gömdüler. Taraftarın suçu nedir?
Ayrıca Diagne bu kadar kötü oyuncu değil.
Fayda sağlayacaktır kara aslanımAynen bu kadar kötü değil çok kötü![]()
Muhakkak sağlar . Su taşıma olsun, duba dizme olsun , ben bu konularda kendisine güveniyorum . Allah başarısını daim etsinFayda sağlayacaktır kara aslanım
Belhanda gitmesin diye bunu 3 kuruşa sayarsak şaşırmam.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Aynisini dusunmustum ha. Kanat oynamasin yeter kiDiagneyi 7,5 kitleyip babeli forvet kullansak olmaz mi kmki