Diagne'ye Teklif Geldi İddiası!

Diagne'yi 5'e satıp daha iyisini veya gencini alma ihtimalimiz yok. Anlamlı bir teklif olduğunu düşünmüyorum.

hicbi sekilde kar edemicez elde kalacagina 5e sat zahaviyi belese al ya da baska bi forvet BONİFACE gibi veyahut kiralik zenci neyse iste
bu 5 + 1.43 ile kenar ve orta saha al

sampiyon galatasaray

Katılmıyorum.
Hele taraftar istiyor diye alınan oyuncu olduğu düşüncesi tamamen yanlış. Taraftar herhangi bir forvet istedi o sene. Çünkü sezona forvetsiz girildi, forvet yoktu. Devre arasında ellerinde 10 milyon ile 1 ay boyunca forvet bulamadılar gidip son gün bütün parayı Diagne'ye gömdüler. Taraftarın suçu nedir?

Ayrıca Diagne bu kadar kötü oyuncu değil.
Aynen bu kadar kötü değil çok kötü 😀

Umarim piyasa yükseltmek icin ugrasiyorsak ve iyi teklif geldigi an satmayi düsünüyorlarsa, simdiden yerine bir daha genc ve daha düsük maasli bir forvet bulsunlar.

Yoksa bu adami 2 haftaya satip ve ondan sonra yeni forvet aramaya baslarlarsa, ya iyi bir kazik yeriz, ya da tek Falcaolu sezona gireriz.

devre arasi kiralik göndermek icin takim arariz artik bu arkadasa, albayrakin yerinde olsam sirf bu diagne transfer yüzünden istifa ederdim ama adam hatasini bile anlamiyor.

FM20‘de
37 Gol atti, sorna 18.5 Mio €‘ya AC Milan gitti.
Aboubakar geldi onun yerine 15 Mio €.

Belhanda gitmesin diye bunu 3 kuruşa sayarsak şaşırmam.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Belhanda gitmesin diye bunu 3 kuruşa sayarsak şaşırmam.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Ben daha cok Diagneyi iyi fiyata satarsak, Belhandayi düsük bir fiyata yollariz ve Babelin sözlesmesini fesih ederiz düsünüyorum. Diagne iyi fiyata giderse ve o parayla 1-2 iyi transfer yapilirsa, Babelin ve Belhandanin gidisine tepki olmaz.

bunu satan gsliligini satmıştır

ps:14 gelirse ayrı

Geri
Üst Alt