Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

veliyigit Veli Yigit

Diana Taurasi daha yüksek ücret teklifi eden kulübe değil, daha düşük ücret veren kulübe imza attı

Çok güzel bir transfer, Adnan Polat gitmeden apaçi stochun intikamını almış oldu!! ama bununla kalınmamalı bu takım bu senede şampiyon olurdu , ama yerli oyuncularının kalitesizligi yüzünden kaybettik..

Şayet Türkiyede rahat bir şampiyonluk, Avrupada kupa isteniyorsa yerli oyuncularımızın kalitesi arttırılsında ; puzzle tamamlansın ve ezikler çatlayıp dursun..

Fowles ile Spartak'tan arkadaşlar ama ben Fowles'ın pek hazettiğini sanmıyorum Diana'dan. Ayrıca hiç kimsenin Peny kadar yakın olması mümkün değil, aynı şehirde olmaları büyük avantaj sağlamıştır bize. Penny de zorla imza atmış Fenerbahçe'ye zaten.

Can İşbakan Taurasi´yi anlatırken College liginde uzun bir süre beraber oynadıklarını söyledi.Ayrıca Spartak olayıda varmış,Milli takımdada yıllardır beraber oynadılar.Vardır arkadaşlıkları mutlaka.

sporx hemen ortalıgı karıştırma işine başladı bile...hem genel haberlerde hemde sitenin akış haberlerinde 2 yerde birden tepki haberini vermişler..fb yandaşı sporx

Çok iyi oldu bu. Yenilmez armada geri dönüyor. Çıldırın fenerliler bayan basketbolun messisini nasıl kaptık ama elinizden :D

Can İşbakan Taurasi´yi anlatırken College liginde uzun bir süre beraber oynadıklarını söyledi.Ayrıca Spartak olayıda varmış,Milli takımdada yıllardır beraber oynadılar.Vardır arkadaşlıkları mutlaka.

Fowles, Augustus ile kolej arkadaşı.

Çok fena kapak oldu bu transfer.Adamlar çıldırdı resmen :D

Bu kalp seni unuturmu diye klip yapmislar youtubede, sabah izlemistim. Transferden sonra Silmisler :D :lol::lol:

Dogruyu söylemek gerekirse hic ihtimal vermiyordum. Yillardir o özgüvenimizi caldilar bizden. Aliriz tabi diyemiyoruz ki. Gercekten cok büyük bir yildiz futbolcu transfer etmis gibi sevindim bu transfere bugün. Özgüvenimizi geri getirmek icin önemli bir hamleydi. Insallah Ünal Aysal Baskanimiz ile birlikte bu hamleler devam edecek

1 yabancı hakkımız daha var değil mi?

Çok güzel bir transfer, Adnan Polat gitmeden apaçi stochun intikamını almış oldu!! ama bununla kalınmamalı bu takım bu senede şampiyon olurdu , ama yerli oyuncularının kalitesizligi yüzünden kaybettik..

Şayet Türkiyede rahat bir şampiyonluk, Avrupada kupa isteniyorsa yerli oyuncularımızın kalitesi arttırılsında ; puzzle tamamlansın ve ezikler çatlayıp dursun..

Adnan Polat yapmadi ki bu transferi, Hakan Ustunberk - MP - Metin Timur muydu neydi birde o yapti iste bu transferi.

polatinda katkisi vardir elbet bu iste

Eğer yanlış biliyorsam düzeltin ama,Aziz Yıldırım bu kadının doping meselesiyle ilgilienip olayı çözmemişmiydi.

Polat'ın haberi bile olmamıştır muhtemelen.

Nefis oldu nefis

Başka yoruma gerek yok

Eğer yanlış biliyorsam düzeltin ama,Aziz Yıldırım bu kadının doping meselesiyle ilgilienip olayı çözmemişmiydi.

veliyigit Veli Yigit

Kendi cebinden 80.000 dolar vererek bu işin uzman şahsını tutarak aklandı. Kimsenin desteği ile değil

[video=youtube;JjPsCRyj5HM]https://www.youtube.com/watch?v=JjPsCRyj5HM&feature=ll_lolz&playnext=1&list=LLd8P4N0cmJrw[/video]

Sabahtan beri okudum her yazılanı . Emeği geçenlere teşekkürler . İyi kapak oldu . Darısı diğer branşların başına .

çok sevindim bu transfere, tebrik ederim transferi bitirenleri, normalde seyretmem ama bu kız için seyretmeyi düşünüyorum maçları seneye..

Geri
Üst Alt