# Diego Forlan

Cevap: Forlan Galatasaray'a çok yakın...

Yapmayin bunu takim ne güzel 3 orta saha ile güzel oynarken forlani alip 2 forvete dönmek hata olur.

Kazımın yerine sağ açık gibi oynayacak ve bu sayede Arda ve Selçuğun yükünü hafifletecek hoca.

Forlan akar.

Arda`yi orta saha`ya cekersin, Melo-Selcuk-Arda 3lüsü yaparsin. Forlan sola gecer.

Hatta ve hatta, Arda ve Forlan dönüsümlü oynar, cok güzel olur.

Adamın bir yazdığı bir yazdığını tutmuyor ki.Önce olacak gibi diyor sonra da Arda takası yüzünden zora giriyor diyor.Arda takası lafı zaten başlı başına bir komedi.Bu saatten sonra Arda'nın Galatasaray'dan ayrılması ancak mucizeden bile öte bir durumda olur.

Hepsi bir yana ben Forlan'ı halen takımda görmeyi istiyorum.Saha içi saha dışı kaliteli bir adam her türlü iş yapabilir.Sanırım gelirse eğer hoca Sabri'yi kesip Forlan'ı forvet arkasında serbest olarak oynatır.Yani Baros ya da Elmander santrafor olarak oynamaya devam eder.

Kim ne derse desin ben daha bu adamı istemiyorum.gelirde ligi 30 golle de bitirse ben bu adamı sevmicem arkadaş.

Fifa menajeri, Ersan'ın menajeri, Selçuk'u bilmişti.

Arda takası konusunda da bir dediği bir dediğini tutmuyor demişsiniz.

Atletico Madrid zaten Arda'ya takmıştı, bir kurnazlık yapıp aradan çekmek istiyor Arda'yı, zaten Forlan'ı artık istemiyor At.Madrid.

Ama Fatih hoca Arda'yı bırakmaz, takas olmaz diye düşünüyorum olursa.

Fifa menajeri, Ersan'ın menajeri, Selçuk'u bilmişti.

Arda takası konusunda da bir dediği bir dediğini tutmuyor demişsiniz.

Atletico Madrid zaten Arda'ya takmıştı, bir kurnazlık yapıp aradan çekmek istiyor Arda'yı, zaten Forlan'ı artık istemiyor At.Madrid.

Herhalde olmaz yahu!Ne takası Allah aşkına.Arda'nın takasla bir takıma gönderileceğine hangi aklı başında insan inanır?Saçmalık resmen.

Bu adamı ilk başlarda çok istiyordum.Şu an birçok Galatasaray taraftarı gibi soğudum.

Orduspor dünya kulübü olacakmış ne diyorsun? :lol:
:D

Bizimkiler bir hedef koydular. 3 yıl içinde Orduspor'u Avrupa kupalarına götürecez diyorlar. Buda gayet normal bir hedef, Hedefsiz takımları görüyoruz hersene kümee düşmemeye oynuyorlar. Antalya,Manisa,Denizli bunları çok yapıyordu. Tesisler yenilendi, Alt yapıya isviçreden bir ekip geliyormuş. Alt yapı için akademi binası kuruldu. Daha çok proje nar.. Neyse konu dağılmasın:D

Herhalde olmaz yahu!Ne takası Allah aşkına.Arda'nın takasla bir takıma gönderileceğine hangi aklı başında insan inanır?Saçmalık resmen.

Niye bu kadar sert çıktın anlamadım :S

Ben gider mi dedim?

Zaten bütün taraftar biliyor hayatta gitmeyeceğini.

Niye bu kadar sert çıktın anlamadım :S

Ben gider mi dedim?

Zaten bütün taraftar biliyor hayatta gitmeyeceğini.

Olmaz diye düşünüyorum demek sanmıyorum demek.Adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor diyince niyeyse hemen savunur pozisyonu geçiyorsun asıl kızdığım bu.Adam belki oturduğu yerden sallıyor ama 1 tane transferi tutturdu diye adam yerine koyuyorsunuz.Aynı adam daha dün Ersan'ın adı bizimle geçerken Galatasaray'ı küçümseyen laflar etmişti ne zaman adam oldu da burada savunulur oldu?

Forlan, Uruguay'ın lideri konumuzda idi, Duran toplar falan herşey ondaydı.. Copa Americada çok yararlı işler yaptı. Bir kere topu çok iyi tutuyor. Topu ileri çok iyi taşıyor. Suarez ve Forlan uyumunu gördük. Baros ve Forlan uyumuda iyi olabilir..

Cavani - Elmander

Forlan

Suarez- Baros

Olmaz diye düşünüyorum demek sanmıyorum demek.Adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor diyince niyeyse hemen savunur pozisyonu geçiyorsun asıl kızdığım bu.Adam belki oturduğu yerden sallıyor ama 1 tane transferi tutturdu diye adam yerine koyuyorsunuz.Aynı adam daha dün Ersan'ın adı bizimle geçerken Galatasaray'ı küçümseyen laflar etmişti ne zaman adam oldu da burada savunulur oldu?

Neresi 1 dediği 1 dediğini tutmuyor? Atl.Madrid zaten Arda'yı istiyordu. Orada 'takas olacak' demiyor, Atl.Madrid öyle istiyor diyor: ''sorunlardan bir tanesi de Arda nin takası gibi görünüyor''

Tövbe Yarabbi ya sülallah. Adam yerine mi koyduk? Adam sağlam olduğu için verdiği bilgiler az olduğu için bu kadar ciddiye aldık.

Zaten 1-2 transfer söyledi, adamın işi kolpa duyumcular gibi dakika başı duyum vermek değil ki. Fifa menajeri ve Ersan'ın menajeri olduğundan bilgi edinebilir diye biz bu kadar üzerinde tartışıyoruz.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya :)

fırat günayer[Trt spikeri)

Gs nin forvet transferi için haftalardir tek aday var dedik..Forlan..Forvet arayışları göstermelik..Forlan i bitirmeye çalışıyor Galatasaray

Neresi 1 dediği 1 dediğini tutmuyor? Atl.Madrid zaten Arda'yı istiyordu. Orada 'takas olacak' demiyor, Atl.Madrid öyle istiyor diyor: ''sorunlardan bir tanesi de Arda nin takası gibi görünüyor''

Tövbe Yarabbi ya sülallah. Adam yerine mi koyduk? Adam sağlam olduğu için verdiği bilgiler az olduğu için bu kadar ciddiye aldık.

Zaten 1-2 transfer söyledi, adamın işi kolpa duyumcular gibi dakika başı duyum vermek değil ki. Fifa menajeri ve Ersan'ın menajeri olduğundan bilgi edinebilir diye biz bu kadar üzerinde tartışıyoruz.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya :)

Yazdıklarımın tek 1 kelimesini bile anlamamışsın kızım sen.Yok sağlam adammış bilmem neymiş başlarım sağlamlığına!

Bu saatten sonra Twitter'dan ne kadar sallayan varsa hepsine savaş açtım.Bu sitedeki bu aptal Twitter manyaklığı son bulana kadar devam.

Forlan forvet adayları arasında en çok yönlü olanı...İnşallah haber doğrudur da gelir.....

Geri
Üst Alt