Görkem Gümüştepe
Sarı Üye
- 13 Ocak 2011
- 784
- 0
- 266
Cevap: Forlan Galatasaray'a çok yakın...
Forlan bizim için şuan hata olur.
Forlan bizim için şuan hata olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmayin bunu takim ne güzel 3 orta saha ile güzel oynarken forlani alip 2 forvete dönmek hata olur.
Muslera
Eboue - Ujfalusi - Servet - Balta
Sabri - Melo - Selçuk - Arda
Forlan
Baros
Kim ne derse desin ben daha bu adamı istemiyorum.gelirde ligi 30 golle de bitirse ben bu adamı sevmicem arkadaş.
Orduspor dünya kulübü olacakmış ne diyorsun? :lol:Muslera-Coates-Forlan iyi olur![]()
Fifa menajeri, Ersan'ın menajeri, Selçuk'u bilmişti.
Arda takası konusunda da bir dediği bir dediğini tutmuyor demişsiniz.
Atletico Madrid zaten Arda'ya takmıştı, bir kurnazlık yapıp aradan çekmek istiyor Arda'yı, zaten Forlan'ı artık istemiyor At.Madrid.
Ama Fatih hoca Arda'yı bırakmaz, takas olmaz diye düşünüyorum olursa.
Orduspor dünya kulübü olacakmış ne diyorsun? :lol:
Herhalde olmaz yahu!Ne takası Allah aşkına.Arda'nın takasla bir takıma gönderileceğine hangi aklı başında insan inanır?Saçmalık resmen.
Ama Fatih hoca Arda'yı bırakmaz, takas olmaz diye düşünüyorum olursa.
Niye bu kadar sert çıktın anlamadım :S
Ben gider mi dedim?
Zaten bütün taraftar biliyor hayatta gitmeyeceğini.
Olmaz diye düşünüyorum demek sanmıyorum demek.Adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor diyince niyeyse hemen savunur pozisyonu geçiyorsun asıl kızdığım bu.Adam belki oturduğu yerden sallıyor ama 1 tane transferi tutturdu diye adam yerine koyuyorsunuz.Aynı adam daha dün Ersan'ın adı bizimle geçerken Galatasaray'ı küçümseyen laflar etmişti ne zaman adam oldu da burada savunulur oldu?
Neresi 1 dediği 1 dediğini tutmuyor? Atl.Madrid zaten Arda'yı istiyordu. Orada 'takas olacak' demiyor, Atl.Madrid öyle istiyor diyor: ''sorunlardan bir tanesi de Arda nin takası gibi görünüyor''
Tövbe Yarabbi ya sülallah. Adam yerine mi koyduk? Adam sağlam olduğu için verdiği bilgiler az olduğu için bu kadar ciddiye aldık.
Zaten 1-2 transfer söyledi, adamın işi kolpa duyumcular gibi dakika başı duyum vermek değil ki. Fifa menajeri ve Ersan'ın menajeri olduğundan bilgi edinebilir diye biz bu kadar üzerinde tartışıyoruz.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya![]()