- 12 Haziran 2015
- 36.037
- 31.699
- 2.693
TOD mu aldın kankaicardi şerefine aldık ho üstüne pl baskette flnda var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TOD mu aldın kankaicardi şerefine aldık ho üstüne pl baskette flnda var
Digiturk Sporun Yıldızı Paketi 12 Aylık Uydu Kurulumlu Fiyatları ve Özellikleri n11 üzerinden 1.749 tl suan
bunu mu almak mantıklı tod muMevcutta abone olanlar iptal başvurusuyla 1500 civarına alabilir bunu. Tabii dirayetli davranmak gerekiyor.
Avatarının kafası neredeAylık 119 liradan TOD almış bulunmaktayım. Yıllık toplamda 1428 lira yani üç günlük yevmiyeme denk geliyor. Memnun kalmazsam Pasf'ın ihraç işlemlerini başlatırız. Değerli ahbabım @Keramettin TANRIVERDİ
Ulan zaten kafası gözüküyor.Avatarının kafası nerede
evet pratik zaten tivibu uydu var s sport flnTOD mu aldın kanka
Sende de yok yok ha! 100 dolar ateşle desek fakir edebiyatı yaparsın!!!evet pratik zaten tivibu uydu var s sport fln
![]()
İyi keyifler kankam, hayırlı olsunevet pratik zaten tivibu uydu var s sport fln
![]()
Telefon ile uyumsuzluk olabilir belki, şimdi ben baktığımda normal idi telefondan ahbabBilgisayarda yağ gibi akan yayın telefonda donarak çalışıyor. Yükleme simgesi çıkan donma değil de oyunda ki anlık takılmalar gibi düşünün .Evin internetiyle bağlanıyorum. Umarım düzelir.
Deprem zamanında ki yayınlarda sorun yoktu. Bunların müşteri hizmetleri nasıl?Telefon ile uyumsuzluk olabilir belki, şimdi ben baktığımda normal idi telefondan ahbab
Bir deneyimim olmadı müşteri hizmetleri ile ilgili ahbert, o yüzden bir şey demem doğru olmazDeprem zamanında ki yayınlarda sorun yoktu. Bunların müşteri hizmetleri nasıl?

Eyvallah üstadBir deneyimim olmadı müşteri hizmetleri ile ilgili ahbert, o yüzden bir şey demem doğru olmaz
Ama aklıma bir kaç şey geliyor yapılabilecek:
Uygulama on belleği temizlemek
Telefonu kapatıp açmak
Uygulama silip tekrar yüklemek
belki denemissindir ama yine de aklıma bunlar geldi şimdilik![]()