Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

20-30 daha verin uydulu alin todla ne ugrasacaksiniz.

Tod son macta sıcmıstı tvde

bein 1 kanalı özellikle şimdi stabil mi

Vardiyalı çalıştığım için çoğu maçı işyerinden takip etmek durumunda kalıyorum. O yüzden aylık 119 liradan TOD almış bulunmaktayım. Yıllık toplamda 1428 lira yani üç günlük yevmiyeme denk geliyor. Memnun kalmazsam Pasf'ın ihraç işlemlerini başlatırız. Değerli ahbabım @Keramettin TANRIVERDİ konu ile ilgilenmeni arz ederim.

TOD mu aldın kanka
evet pratik zaten tivibu uydu var s sport fln

70of26x.jpg

bein 1 kanalı hala tvde bok gibi gözüküyor sezon sonunda bozulmustu devam ediyor

aynı program bein haberde var ama problem yok

Bilgisayarda yağ gibi akan yayın telefonda donarak çalışıyor. Yükleme simgesi çıkan donma değil de oyunda ki anlık takılmalar gibi düşünün .Evin internetiyle bağlanıyorum. Umarım düzelir.

Bilgisayarda yağ gibi akan yayın telefonda donarak çalışıyor. Yükleme simgesi çıkan donma değil de oyunda ki anlık takılmalar gibi düşünün .Evin internetiyle bağlanıyorum. Umarım düzelir.
Telefon ile uyumsuzluk olabilir belki, şimdi ben baktığımda normal idi telefondan ahbab

Deprem zamanında ki yayınlarda sorun yoktu. Bunların müşteri hizmetleri nasıl?
Bir deneyimim olmadı müşteri hizmetleri ile ilgili ahbert, o yüzden bir şey demem doğru olmaz

Ama aklıma bir kaç şey geliyor yapılabilecek:
Uygulama on belleği temizlemek
Telefonu kapatıp açmak
Uygulama silip tekrar yüklemek
belki denemissindir ama yine de aklıma bunlar geldi şimdilik:hat:

Bir deneyimim olmadı müşteri hizmetleri ile ilgili ahbert, o yüzden bir şey demem doğru olmaz

Ama aklıma bir kaç şey geliyor yapılabilecek:
Uygulama on belleği temizlemek
Telefonu kapatıp açmak
Uygulama silip tekrar yüklemek
belki denemissindir ama yine de aklıma bunlar geldi şimdilik:hat:
Eyvallah üstad

Geri
Üst Alt